Mibe fektetnétek 3 milliót, hogy havonta legalább 50. 000 Ft-ot hozzon a konyhára?
a legértelmesebb egy fuvarozo cég vagy egy étterem ..
de mindenféle képp elöbb céget kell alapíts...és a legjobb referenciák kellenek neked szval szerintem egy kft.t alapits ahoz a minimum 3 millio...1 millio pénzben 2 értékben és egy személy is alapíthat és abbol kiindulva egy fuvarozo cég elég hasznos vagy egy étterem de inkább fuvarozo cég :)
Éttermet ennyiből nem indítasz el.
Ingatlant alkalmi vételben, vagy pl. árverésen vidéken már tudsz belőle venni,amit havi 40-45 ezerért ki tudsz adni.
600e ft-ot szeretnél évente 3 millióra. Az 20%.
Jelenleg a nem kockázatos és "Nem kell vele foglalkozni" befektetések 2,5-3,5%-ot hoznak évente.
Ergo osztom az utolsó véleményét, aki ilyen ajánlattal áll eléd az át akar verni.
feldobsz 500e ft-ot egy fogadóirodához
utána már csak annyi a dolgod,hogy havonta kiválasztasz 1 meccset,ahol biztosan lesz gól,vársz amíg a szorzó eléri az 1,1-et,megküldöd 500e ft-tal és kész
persze van benne minimális kockázat,de még hetente is kényelmesen el lehet találni egy meccset :)
3 milla, basszus, 1 kemény nyaraláson ellőttem... :)
Lenne pár tippem, és pár Kriptopénz is... De szerintem így 3 év után válaszolva neked, már úgyis elköltötted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!