Normális, hogy nehezen bírok az óvónői munkát?
Most kezdtem két hetet és kevés időm marad magamra. Csak az ovival foglalkozom, nagyon sok időm megy el a tervezésre, az eszközök bekészítésére. Tudom az ötletek a neten is vannak, rengeteg ötlet van, de még is elég nehéz nekem.
A párommal élek együtt, rá már nem is marad időm, ha nem segítene a főzésben, akkor nem is tudom mi lenne.
Magát az ovit meg a gyerekeket szeretem.
Nehezítő tényező, hogy egyházi az ovi, így mindennap hittant is tartanom kell a kötelező foglalkozások mellé.
Jobb lesz ez 1 év múlva szerintetek?:( Ha már lesz egy évnyi tapasztalatom, ötletem, persze jövőre új ötletek kellenek.
Nyilván nem mondhatom meg melyik ovi ez. Egy kis városban van, keleti országrészen. Egyházi az óvoda, tehát jól megy az ovi. Nagyon sok játéka van a gyerekeknek, még hatalmas interaktív tv is van, az ovi is vadonatúj, modern.
Szomorúan hallom ismerősöktől, hogy máshol mindenhol van csoportpénz.
Szeretnék majd átmenni máshova.
Csak félek, ha egyszer gyerekeim lesznek nem jut majd időm rájuk, a páromra és magamra.
14-es, mikor az óvónők a dadusokra bízzák a gyerekeket, akkor ők mit csinálnak? Kávéznak, lábat lógatnak?
Hihetetlen amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!