Szerintetek normális dolog hogy mostanában ilyen nehezen jön össze sok embernek a baba?
Csak pár példa a családomból...
Anyai nagymamám konkrétan 9x vetélt el, 2 gyereke lett...
Mamám egyik tesójának nincs, nem lehetett gyereke
Mama masik tesójának 1 van, 12évet vártak rá.
Apai nagymamám apa születése után meddő lett, konkretan kiszedték a méhet mert elvérzett volna
Egy bátyja van, náluk 4 év kellett a gyerekhez.
Messzebbremenni, a többiekről irni nem tudok.
De sztem itt is látszik, hogy nem a modern korra jellemző csak ez.
Nekem (szerintem) összejött volna hamarabb is, mint 1.5 év, de sajnos a fogamzásgátló bekavart.
2.5 évig szedtem. Olyan hormonzavarom lett, mikor abbahagytam, hogy 1.5 év volt, mire helyrejöttem.
Amíg nem szedtem, napra pontos ciklusom volt.
Ráadásul soha nem volt fertőzésem, semmi nem hátráltatta a teherbe esést.
Nekünk a stressz miatt nem jött össze, bár igaz, hogy 5 hónap az nem idő ha teherbeesésről van szó.
Az -szintént valószínűsíthető h a stessz miatt- kórós terhesség lett, utána viszont már nem stresszeltünk egyáltalán és fél petevezetékkel első minekvédekezzünkúgysejönösszeelsőre éjszakából megfogant azonnal a baba.
Azt nem tudom, hogy régen hogy volt, de a stressz nagyon meg tudja gátolni a teherbeesést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!