Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet egy introvertált cégveze...

Lehet egy introvertált cégvezetőnek sikeres cége?

Figyelt kérdés

Introvertált cégvezető, aki ugyan profi abban, amit csinál, profi terméket gyárt, talán még csapatot is szervez, de egyáltalán nem érdeklik/nagy nehézségeket okoznak a rendezvényeken való megjelenés, a személyes értékesítés, vagy akár az emberekkel való kapcsolatteremtés.

Lehet ilyen embernek sikeres cége? Vagy mi a megoldás, keressen más ügyvezetőt? Hogy fogják egymást "elviselni"?

2021. dec. 7. 10:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

21 év alatt 100 milliós cég. Hát nem igazán nagy sikersztorinak tűnik.

De lehet. Én intotvertalt vagyok , az IT nem is ment nagyon mert ügyfelekkel való kapcsolattartás nem igazán ment. Más területen, ami nem IT kész termékek , az bejött.

De nekem addig megy a dolog hogy beszélek én emberekkel de úgy ha ők érdeklődnek. Így még dicséretet is kaptam hogy jó az előadásom. De ha el kell adni akkor ott végem.

2021. dec. 7. 19:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem tudom, milyen képzéseken veszel részt, de szerintem jó lenne különféle soft skill tréningeken részt venned, sokat lehet fejlődni. A személyes értékesítést ha nem érzed magadénak, nem biztos, hogy erőltetni kell, főleg, ha van erre embered. Az emberekkel való kapcsolatteremtésre viszont mindig szükség van, és ebben lehet is fejlődni, ezt tapasztalatból mondom. Ugyanilyen kategória a rendezvényeken való megjelenés. Keress megfelelő soft skill trénereket, biztos, hogy lesz előre lépés.
2021. dec. 10. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!