Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vendéglátós-kereskedelmi...

Vendéglátós-kereskedelmi diákmunkák introvertált, csendes emberként?

Figyelt kérdés
Gyorséttermekben, kávézókban és mozikban van a legtöbb rugalmas diákmunka lehetőség, ugye vendégek kiszolgálása, termékek elkészítése, kasszázás stb., úgy hallottam mindenkit össze-vissza osztanak be. Minden hirdetésben leírják, hogy legyél pörgős, energikus, dinamikus, kommunikatív stb., de én nem vagyok ilyen. Nem vagyok bunkó sem és szerintem meg tudnám tanulni a feladatokat, de nem tudom ezek mennyire valós elvárások vagy mit jelentenek a gyakorlatban (csak szimplán leírják és az a lényeg legyél normális vagy ilyen nagyon nyájasnak, kedvesnek, csacsogósnak, pörgősnek kell lenni) vagy mennyire érezném jól magam egy ilyen munkahelyen. Most konkrétan a Starbuckson gondolkozom, ha esetleg valakinek lenne vele tapasztalata, azt is szívesen fogadom.
2021. okt. 16. 16:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Én introvertált voltam forgalmas üzletben kasszásként. Én úgy fogtam fel, hogy a vevõ szórakoztatása a munkám rèsze volt. Viszont a kollégákat, vezetõket kerültem.
2021. nov. 1. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!