Ezért a fogadási stratégiáért tiltana egy fogadóiroda? Többi lent?
"mennyit sikerült nyerni eddig 21es? a statjaiddal?:)"
Megmondom: van rendes egzisztenciám és nem a fogadásból élek. Ha fogadok, akkor csak a poén kedvéért, mert pontosan tudom, hogy ez hosszú távon bukó. De ha te ennyire tudod a tutit, akkor még egyszer kérdezem: miért itt jártatod a szádat? Menj aztán írd meg a hétvégi házifeladatokat, akkor legalább nem a vasárnap délutánodat szúrod el vele, na szevasz.
Na jó mi a f@sz lett ebből a kérdésből? XD kérdező, tényleg ennyire ostoba vagy?
#21 nem mindig a bank nyer, hanem összességében, minden fogadót figyelembe véve a bank van pluszban.
Kérdező, én több tízmilliós pluszban vagyok a sportfogadással, lassan elérem a százmilliót. Azt tanácsolom neked, hagyd a picsába ezt a zseniális tervet, és folytasd azt, amivel a pár millió összejött!
#8 voltam.
Faterom is "nyert" kaparóson 100 000Ft-ot, kb. 22 éve játszik napi 1000Ft-al, de most szerencséje lett...
2000 előtt mikor még volt a kocsmában nyerőgép "nyert" 250 000Ft-ot, boldog és boldogtalan jött tőle kölcsönkérni, közben még aznap visszaszórta a gépbe a dupláját. Rendszerint a teljes fizetése a gépben végezte 3-4 nap alatt, de még a mai napig büszke rá, hogy 2006-ig ki volt rakva a fényképe a kocsma falára a legmagasabb elért nyeremény összegével.
A kérdésed alapján rokonlélek vagy vele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!