Trading212 vagy Lightyear?
Figyelt kérdés
Jelenleg trading212-őt használok, heti szinten 10.000forintot fektetek ugyan azokba az etf-ekbe. (tudom nem sok pénz, de diák vagyok). Nem kereskedek sűrűn, tényleg csak minden héten veszek ugyan azokból az etfekből. Mostanában hallottam a Lightyear-ről, hogy ott eléthető a tbsz.
A lightyear ha jól tudom a black rock tulajdona, így ez is vonzóvá teszi számomra, de legfőképpen a tbsz.
Vannak valamilyen rejtett költségek, hátrányok amit nem mondanak? Mik a tapsztalataitok? Megérheti váltanom?
tegnap 23:44
1/1 anonim válasza:
Jó a Lightyear, de nem a Blaclrock tulajdona. A devizát nem túl jó árfolyamon váltják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!