Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Trading212 kifezetési limitéció?

Trading212 kifezetési limitéció?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Trading212 alkalmazásban szeretném kivenni a nyereségem OTP számlára, de azt az üzenetet kapom hogy a kártya kibocsáltó limitálja ezt és csak a befeketett összeggel megegyező összeget tudok kivenni.

Van valamilyen megoldás a nyereség felvételére?

Köszönöm.

#kifizetés #nyereség #Limitáció
szept. 12. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

"a kártya kibocsáltó limitálja ezt és csak a befeketett összeggel megegyező összeget tudok kivenni"

Ez a jó befektetés, ami garantáltan sosem hoz 0%-nál többet... :) :) :)

szept. 12. 12:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha más kártyát vennék fel elméletileg kilehetne venni a profitot mivel a korlátozást a kártya kibocsáltó okozza, de nincs tapasztalatom milyen kártya kibocsáltónál kellene számlát nyitnom kivehető legyen a profit.
szept. 12. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
És amúgy hogy jön a kártya a kifizetéshez? Épp valami scambe sétálsz be éppen Te is...?
szept. 12. 13:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Beszéltem a bróker supportal , és ott azt a visszajelzést kaptam a kártya kibocsáltó korlátozza a bevétel kiutalását. Ezért gondoltam más szolgáltato /kártya kibocsálto által, mivel kártyával igazolod magad megoldható :)
szept. 12. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy utalni nem kártyára szokás, hanem bankszámlaszámra? Mégis úgy beszélsz mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.
szept. 14. 06:51
 6/6 anonim válasza:
bankszámlát kell megadni és arra tudnak utalni.
dec. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!