Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kh rajt betét hogy működne,...

Kh rajt betét hogy működne, elvileg beteszek 500 000 ft-ot 90 napra és ez kamatozik fixen nekem 8%-ot ez oké jól hangzik (nagyon is),de annyira nem tiszta mik a feltételek mi ez az új megtakarítási összeg rész?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túlságosan eleresztve de ennyit tudnék nélkülözni 90 napra kivéve ha kirúgnak ami egyre valószínűbb de csak pozitívan...
jan. 23. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:

A GOOGLE 0,001 sec alatt megtalálta a választ:

[link]

[link]

Kérdező feltételezem nem értesz a százalékszámításhoz, 7200Ft kamatról van szó!

jan. 23. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt így làtatlanba fixen megmondom neked hogy nincs olyan banki termék a magyar piacon ami neked 3 hónapra 8%-ot kamatozna.
jan. 23. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:

A 8% az éves kamat.

500000 x 8% x 90/365 = bruttó kamat.

A nettó kamat = bruttó kamat x (1 - 15% - 13%)

jan. 23. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg a kiszamolo.hu legfrissebb cikkét, számolj te is utána, aztán maradj az állampapírnál.
jan. 23. 20:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat
jan. 23. 20:34
 6/9 A kérdező kommentje:
1 igen nem lenne rossz az a 7200 de sajna akkor rosszul gondoltam.
jan. 23. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Ebből még lejön a számlavezetés 3 havi díja, mondjuk 3x1500 Ft.
jan. 24. 09:50
 8/9 A kérdező kommentje:
akkor ebből nem lesz semmi pedig nem lett volna rossz tudom semmi fél milla de nekem még is rengeteg és gondoltam hát ha lehetne valami plusz közben magam is korlátozom hogy gyűjteni tudjak ne költsek.
jan. 24. 18:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyiss egy számlát a Kincstárnál és tedd be diszkont kincstárjegybe, az napi kamatozású és bármikor eladhatod. Többet hoz, mintha a rabló bankoknál tartod a pénzt.
jan. 24. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!