Ezért a fogadási stratégiáért tiltana egy fogadóiroda? Többi lent?
Figyelt kérdés
megfigyeltem több argentín csapatnál, hogy bizonyos idő után (6-8-12 meccsenként) gól nélküli döntetlent játszanak. Tehát ha elkezdeném duplázós téttel rakni és mondjuk hatodikra bejönne, amikor pl 32000 Ft-al fogadtam, kifizetnének vagy tiltanának? (7-8-9es odds általában).2021. nov. 26. 18:40
21/36 anonim válasza:
Amúgy meg igen, statisztika és matek kell hozzá. Szerinted miért nem ment még csődbe egy fogadó iroda sem? Mindig a bank nyer, ez a titka a szerencsejátéknak :)
22/36 A kérdező kommentje:
mennyit sikerült nyerni eddig 21es? a statjaiddal?:)
2021. nov. 26. 23:22
23/36 anonim válasza:
Pont úgy idehazudhatna bármilyen összeget mint te tetted :D
24/36 anonim válasza:
Azért az beszarás hogy valaki (#1) dícséri a martingalet egy láthatóan noob kérdezőnek, és 100%-on áll a válasza... Ha nem nyomok a minuszra még mindig úgy lenne.
25/36 A kérdező kommentje:
küldjek pár fotót akkor? vagy mi alapján állítasz be engem hazugnak? ja, hogy irigy vagy? értem, eddig is tudtam.
2021. nov. 26. 23:47
26/36 anonim válasza:
Nem dícsérte, azt írta, hogy nem hülyeség (ami alapjáraton matematikailag igaz is). Martingalere meg az lett írva, hogy olvasson utána. Gondolom azért, hogy rájöjjön a kérdező, hogy miért szar a terve.
27/36 anonim válasza:
#25 - irigy rád a halál. De ha annyira bizonygatni akarsz, akkor ne pár fotót küldj, mert azt kb bárki tudhat. Az elmúlt mondjuk üt év teljes statisztikája már érne valamit. A fogadási historyból sokminden kiderül.
28/36 anonim válasza:
Milyen szerencse, hogy jöttél és rendet tettél 24.
29/36 A kérdező kommentje:
Nem kell elmúlt 5 év ahhoz. Azt írtam több milliót nyertem. Ahhoz elég 1 év statisztikája is.
2021. nov. 26. 23:53
30/36 anonim válasza:
Ja. Anno 2 szériáig teszteltem a martingalet. Az 5. fogadásnál beszartam, és rájöttem hogy hülyeség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!