Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » PayPal fiókomat illetéktelen...

Peston kérdése:

PayPal fiókomat illetéktelen használta úgy, hogy még én se tudok belépni nem létező telefonszámra érkező ellenőrző kód miatt. Ügyfélszolgálat e-mailben elérhető?

Figyelt kérdés

A PayPal fiókomon beállítottam a kétfaktoros azonosítást, de nem nagyon használtam. A hozzárendelt telefonszámom már megszűnt, és nem is enged belépni, de nem foglalkoztam vele különösebben.

Legnagyobb meglepetésemre ma kaptam értesítőt, hogy Robloxra vásároltam valamit 20 dollárért, amit nem tudok hova tenni, mivel nem létező számra érkezik az ellenőrző kód, így nem értem, ez hogyan jöhetett össze.

Írtam egy e-mail címre, amit találtam (enquiry@paypal.com), de elég sokfelé navigált a Contact oldaluk - jó helyen kerestem őket, vagy másik címen érdemes próbálkozni, netán ilyen esetben csak telefonon érhetőek el? Ha utóbbi, van magyar kontaktjuk, vagy angol lesz elérhető?

tegnap 21:51
 1/1 anonim ***** válasza:

A paypal support mindig csak telefonon volt elérhető - angolul.

[link]

Itt - mivel nem tudsz bejelentkezni a "call as a guest"-re kattints.

vagy telefon:

Call PayPal Customer Support

+3617777944

8.00 and 4.30 GMT Monday to Friday

a linkelt kártyát viszont tiltanám azonnal...

ma 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!