Ezért a fogadási stratégiáért tiltana egy fogadóiroda? Többi lent?
De pont ez a lényeg, egyáltalán nem kell hozzá 50 meccses sorozat. Sokkal kevesebbnél is szépen kifogysz a pénzmagból. Vagy szimplán eléred a fogadási limitet.
De ne higgy neke, az istenért sem akarlak lebeszélni róla, a fogadóirodáknak is élniük kell valamiből.
De a kedvedért most végigszámolgattam a CA Talleres meccseit és két 15-ös sorozatot is láttam, amíg nem volt 0-0-ás meccsük. A 15. meccsen már 3,2 misit kell feltenned és addigra már buktál másik 3,2 milliót, tehát összesen 6,4 milliód áll a fogadós bizniszben. És akkor a 15. meccsen már úgy rágnád a körmödet mint egy őrült, mert ha az sem jön be, akkor már újabb 6,4 misivel kéne beszállnod :)
"azért nyertem már összesen több milliót fogadással.:D "
Ha ekkora zseni vagy, akkor péntek este miért ide jársz ismeretleneket kérdezgetni? :D
"Várjunk, eszembe jutott: Ez Magyarország?:D"
Aj-jaj, hát ez rájött, hogy a .hu domainnel rendelkező oldalakon valószínűleg magyar felhasználók lesznek? :O
14#: ne a Tallerest nézegessed, hanem amelyik csapatokat felsoroltam. Egy haveromnak már említettem ezt a tervet kb 5-6 hete. Akkor a Banfielddel szándékoztam kezdeni ezt, sajnos nem tettem. Már volt 0-0 azóta nekik. Jaj bocsánat, nem volt, talán majd 70 meccs múlva lesz nekik, ugy az oly ritka ott. És akkor itt jön a matekzseni az esélyeivel. Azthiszed, hogy a matek és a statisztika számít valamit a fogadásoknál? Tényleg? Ha ezek számítanának, talán sokan nyernének mindig, akik számítgatnak és statisztikáznak.
Nem így van ez kitalálva, csak szerencse kell hozzá.
mert szerinted mi kell hozzá? mi kell ahhoz, hogy nyerj? hogy megrakd azt hogy a Barcelona-Benfican 2,5 gol felett lesz majd mert a statisztika és a számítgatás ezt mutatta? utána meg kezdődhet az anyázás, mert 0-0 lett?
1000 éve figyelem ezt az argentín bajnokságot, rengeteg meccset láttam, és ez többet ér mint az idióta számítgatásotok.
"1000 éve figyelem ezt az argentín bajnokságot, rengeteg meccset láttam, és ez többet ér mint az idióta számítgatásotok."
Ha szerencse kell hozzá, akkor minek nézed a meccseket? Legyél csak szerencsés :D Aztán ha nem jön be a szerencse, akkor meg megy a kukába 10 év megtakarítása, vagy mi a terv? :D
Kezdem azt érezni, hogy troll vagy.
"ne a Tallerest nézegessed, hanem amelyik csapatokat felsoroltam. "
Te mondtad, hogy ne a Rivert nézzem. Nem azt néztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!