Van értelme annak ha valaki lottózik?
A könyvből tanulsz, de ebből a viselkedésből nem. Így reménytelen, hogy fejlődik. Nem beszélve arról, hogy megfelelő könyvekkel a fizetése is lehet akkora, hogy amire vágyik, elérheti lottó nélkül is. És erre nagyobb az esély.
Amúgy azt tudod, hogy arra is van pozitív esély, hogy át tudsz sétálni a téglafalon? Nem sok, nyilván, de nem kizárt. Ha 50 évig minden nap egyszer belevered a fejed, hátha sikerül! ;)
De téged most mit feszélyez az, hogy valaki heti 300 forintot elkölt lottóra?🤣Mi közöd van hozzá?
"Szerinted nincs, de az eddigi nyertesek szerint van."
Azok szerint, akik max. 1-2 éven belül tönkrementek és utána rosszabb helyzetbe kerültek, mint a nyereményük előtt voltak?
Az az ő bajuk, hogy hülyék és nem tudnak bánni a pénzzel :D
Van, ha valaki elvezi, gondolkodik hogy mit csinal majd a penzel, tervez remél, izgul akkor siman igen. Ha csak hetente vesz valaaki egy szelveny mert hogy egyszer ezzel gazdag lesz akkor nincs.
Ismerek par milliardost es tozsdest akik lottoznak. Ok pont ilyen szemmel nezik, van koztuk olyan is akinek a fonyeremeny se szamitana soknak...
Én nyertem lottón elég sokszor.
Igaz csak 1500-2000ft -kat.
És az 5os lottón leginkább.
És nem költők sokat rá.
Óvatos vagyok hogy nehogy "rákapjak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!