Van értelme annak ha valaki lottózik?
Figyelt kérdés
Annak van értelme ha valaki rendszeresen lottózik? Mikor nagyon kevés esélye van hogy nyer sok pénzt. Nem jobb ha az ember azt a pénzt inkább félre rakja? Vagy tudtok valami jó okot arra hogy én is lottózzak?2021. nov. 18. 13:52
2/25 anonim válasza:
Ertelme van, a kerdes az, hogy mennyi.
3/25 anonim válasza:
Én nem sajnálok rá évente 2-3x 300 forintot, elég jól keresek ahhoz, hogy ezt aprópénznek fogjam fel. Akinek viszont ez sok pénz, az inkább ne lottózzon.
4/25 anonim válasza:
Pénzért nincs értelme lottózni.
Minden szerencsejáték negatív várható értékű játék. Hosszútávon buksz rajta.
A játék kedvéért aki akarja csinálhatja.
5/25 anonim válasza:
Azzal a 300 forint félrerakásával nem sokra mész. Ennyi esélyt megadok, heti 1-2 szelvényt veszek, nem költök rá többet.
6/25 anonim válasza:
Évente 10 szelvény 3000 Ft. Azért már kapni egy könyvet a valószínűségszámításról, ami alapján észbe lehet kapni és másra költeni az aprót is.
7/25 anonim válasza:
300 forint hetente sztem nem pénz.. ha 30 évig lottózom akkor is max 500 ezer forint összesen, ez elenyésző ahhoz képest amennyit nyerhetek vele :) csak egyszer kell bejönnie :D
8/25 anonim válasza:
De egyszer se fog. Ha neked nem kell heti 300, akkor utald el nekem, én értékelem. Sok kicsi sokra megy.
9/25 anonim válasza:
De ha neked elutalja, abból sosem nyerhet 2 milliárd forintot, a lottóval viszont van rá egy pici esély, hogy igen :) Értelmesebb “befektetés”, mint könyvet venni belőle, amit egyszer elolvasol, aztán a polcon porosodik életed végéig.
10/25 anonim válasza:
Akkor megígérem, hogy ha leírja a számait és kihúzzák neki, akkor én fizetem ki :DDDDD Én bevállalom a kockázatot ;) Nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!