Mi értelme, hogy lekorlátoz a Tippmixpro, ha lottózóban játszhat az ember korlátlanul?
Nem voltam még lottózóban, ha a pro lekorlátozott, attól ott még játszhatok? Vagy személyit kérnek és ellenőrzik az embert?
Nem is nyertem nagy pénzeket, annyi a bűnöm, hogy 5-7 nyertes fogadásra jutott 1 bukó kb és 2 hónapja 100ezer plusszban vagyok 20 000es tőkéből.
Szerencsés vagy, én már rég nyertem sport fogadással. :D
Szerintem játszhatsz, senki nem nézi. :D
Úgy tudom talán neten korlátoznak ha sokat nyersz vagyis úgy tudtam, hogy bizonyos összeg felett, nem kis összegeknél.
Kérdező, milyen szisztéma alapján játszottál? Szerinted indokolt volt a korlát? (Tehát valahogy a rendszert kihasználtad?)
Vagy csak sima fogadásokat kötöttél?
Fegyelmezetten játszottam, jól utánaolvastam a meccseknek, kerestem a jó értékű oddszokat. A napi kínálatból kiválasztottam, ami legesélyesebbnek tűnt és azért volt egy 1,5-1,7 oddsa emellett. Vagy döntetlennél tét visszajárt tettem meg az esélyesebb csapatra ahol tényleg nagyon esélyes volt, de azért volt 1,3-1,4 odds rá. 5-10 000 közötti téteket raktam.
Illetve élőztem is meccsek vége felé (nem lesz több gól) ha lapos volt a meccs meg ilyenek.
Úgy felhúztam magam, hogy nem játszom azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!