Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha elmegyek dolgozni egy...

Ha elmegyek dolgozni egy diákmunkaszövetkezethez akkor onnantól köteles vagyok ott dolgozni határozatlan ideig? Vagy mondhatom bármikor azt, hogy nekem elég volt ennyi? Alkalmi munka, egyszerűsitett munkavállaló vagyok.

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Te hogyan definialod a hatarozatlan szot?
2021. szept. 29. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Diákmunkán, ha alkalmi munkát válalsz, akkor mondod, h bocs holnap nem megyek. Szövetkezete válogatja max 5 ezer ft-t levonnak tőled, de nem kötelezhetnek arra hogy dolgozz.
2021. szept. 29. 23:36
 3/5 A kérdező kommentje:
A határozatlan szó, az az, hogy az idők végezetéig.
2021. szept. 29. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:
30%
Igen, röghöz kötés van. Nincs mese. Mostantól amíg meg nem halsz addig ott fogsz dolgozni, és ez tovább öröklődik a következő 19 generációdra
2021. szept. 30. 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:

A határozatlan ideig azt jelenti, hogy nincs előre meghatározva, meddig fog tartani. Vagyis bármikor felmondható. Diákmunkánál pedig jellemzően már nem is kell másnap menni.

De az hogy kapcsolódik ide, hogy egyszerűsített munkavállaló vagy?

2021. szept. 30. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!