Mostantól már mindig ilyen lesz az életem?
Utolsó féléves egyetemista vagyok.
Nyáron csináltam a szakmai gyakorlatomat,illetve azóta is 40 órában dolgozom egy nagy multinál+szakdoga írás, januárban fogok diplomázni.
Anyukám külföldön él/dolgozik és ma megkérdezte,hogy na milyen volt a nyaram. (Sajnos nem találkoztunk egész nyáron,most ősszel jön haza 2 hétre)
És én elgondolkodtam....hogy semmilyen.
Volt 1-2 iszogatás barátokkal,vagy 1-2 program hétvégén,illetve elutazunk a barátnőmmel 2 napra.
De semmi olyan,amit egy éve egyetemistaként csináltam , pl. heti bulik a városban sok baráttal, szétesős házibulik, ilyesmik.
És ráeszméltem,hogy idén a szemem előtt múlt el a fiatal gondtalan korszakom. Mostantól a 9 to 5 munka marad és a 2 havonta egyszer beülős szombat este.
Engem ez most nagyon lesokkolt. Nem tudom,ti is így vagytok? Főleg azokat kérdezem akik főállásban dolgoznak már és most végeznek az egyetemen,vagy akik már végeztek.
Nagyon elszomorodtam és bármit megadnék,hogy visszatekerjem az időt.
24F
Olyan lesz amilyenné alakitod.
Nincs olyan szabály, hogy 8-tól 5-ig ember legyél.
Lehet belőled bármi, csinálhatsz bármit az életben. És bármikor hozzá lehet fogni, vagy lehet váltani.
Te döntesz a sorsodról, te is vagy felelős érte.
Nem ilyen lesz. Majd lesz családod, és akkor nem lesz 2 havonta sem beülögetés :)
Amúgy olyan, amilyennek te csinálod. Van aki 9to5 mellett is hetente (akár többször) is elmegy haverokkal iszogatni.
Nen ilyen lesz. Be fogod fejezni az egyetemet és utána sokkal több szabadidőd lesz, el fogsz járni nyáron nyaralni, télen síelni, lehet, hogy lesz valami hobbid.
Persze nem lesz két hónapod már valószínűleg nyaralni, de nem lesz az sem, hogy két napra fogsz elutazni nyaralni, a 8 óra után meg előveszed a tananyagot.
Valószínűleg néhány éven belül többet fogsz keresni, meg fogsz fizetni embereket/eszközöket (autó, mosogatógép), hogy több időd legyen stb.
Kipihentebb leszel és több hétvégi programotok lesz. Amíg meg nem születnek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!