Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mostantól mindig úgy leszünk...

Mostantól mindig úgy leszünk elkönyvelve, hogy valami baj van a fiunkkal?

Figyelt kérdés
Két éves múlt a fiunk, van pár furcsasága,.és mivel a családban van sajnos komoly pszichiátriai beteg, ezért a doktornőnk javasolta, hogy keressük fel a nevelési tanácsadót, nézzék meg a fiunkat, hogy nyugodtak legyünk. Szerinte nincs probléma, nem lát semmi aggasztót, de a családi kórelőzmény miatt, inkább nézessük meg. Kérték, hogy derítsük ki, hogy pontosan mi a betegsége a családtagnak. Ezért elmondtuk, hogy mi a helyzet. Azóta meg vagyunk bélyegezve, hogy fogyatékos a fiunk, és anyós már körbe sírta a falut is, tudják a munkahelyemen stb. De még nem is voltunk a gyógypedagógusnál. Ha kiderül, hogy nincs baj, mert ebben bízom nagyon, akkor elül szerintetek ez az egész? Azóta minden gyanús nekik, furcsa ez is,.furcsa az is, és mi vagyunk.a hülyék, hogy eddig nem vettük észre, hogy beteg. Szörnyen érzem magam.
2016. febr. 10. 18:01
 1/10 anonim válasza:
95%
Ne érezd magad szörnyen. Reméljük semmi baja nincs a kicsinek, de ne felejtsd el megutáltatni anyós-pajtást vele. Egy ilyen hulladék asszonynak köze se legyen a fiadhoz.
2016. febr. 10. 18:10
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Biztos, hogy elmondanám a kedves mamának a véleményem! Remélem semmi baja a kicsinek. Ne te érezd magad rosszul, hanem majd az anyósod.
2016. febr. 10. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Én tennék róla hogy az unoka is olyan véleménnyel legyen a mamáról hogy beteg!! Mit képzel? Remélem nem lesz beteg a kicsi, de ha mégis, ugyan úgy az unokája. Ne érezd magad rosszul csak tegyél róla hogy anyös pajtás se legyen népszerű!!!
2016. febr. 10. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

énmár rég megtanultam, hogy akrámit mondok a gyerekemről jót v rosszat speciel nagyi egész társasházában szét lesz kürtölve jól túlspilázva, sőt nem egyszer volt, hogy valami szomszéd szomszédja jött nekem erőszakkal megmondani a frankót, hogy mit ehet a gyerekem, meg mit nem..

szóval egy ilyen kaliberű dolgot, amit pláne még intelligens emberek is túlgondolnak(ha pl valaki pszichológushoz megy, már tuti hülye is..)senkinek nem adnék elő, max olyan szintem mintha kötelező iskolaérettségi vizsgálat lenne, vagy valami státuszvizsgálat.

2016. febr. 10. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
még annyit, hogy ilyen embereknek kizárólag jót szabad mondani a gyerekről, meg amire büszke vagy és kikérni a negatív véleményezeseket mindig. akkor nem tud élvezettel miben áskálódni, meg pletykálni!
2016. febr. 10. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

én tuti bekamuznám azt is hogy szakemberek szerint átlagon felül teljesít a gyerek, meg IQ bajnok, stb

nah ezt kürtölheti aztán mindenhova.

2016. febr. 10. 20:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos muszáj volt beavatni, mert más különben furcsa lett volna, hogy miért érdekel.pontosan milyen baja van a nagybácsinak és miért kérjük az orvosi papírokat. Eddig ilyet soha nem csinált, nem lehet rá panaszom ilyen szempontból. De most mintha bekattant volna.
2016. febr. 10. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:

én simán elkértem volna olyan alapon hogy csak általános kórelőzmények miatt kell.

én már tanultam hasonlóból..és tudom kivel hogyan beszéljek.

2016. febr. 10. 21:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem küld el a anyósodat oda ahova gondolom, biztos feltűnési viszketegségben szenved, szóval neki se ártana ha kivizsgálnák.
2016. febr. 11. 07:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha kiderül hogy nincs baj akkor az orra alá lehet dörgölni a papírt miszerint egészséges és közölni hogy ő fogyatékosnak nevezve degradálja a teljesen egészséges gyereked mások előtt.
2016. febr. 11. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!