Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 30 évesen 20 millió forint...

30 évesen 20 millió forint milyen?

Figyelt kérdés
Néha úgy gondolom, hogy nagyon jó, főleg ha a kortársaimat nézem… De igaziból meg egy normális budapesti lakásra sem futja belőle. Lehet, hogy a kortársaimnak sokkal több/kevesebb van, szóval igaziból fogalmam sincs milyennek számít ez manapság. Hitelem nincs, autóm nincs, örökölt pici lakásban élek. Szerintetek?

2021. szept. 4. 14:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmondaná, nem lenne titok.
2021. szept. 5. 13:57
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem rossz, legalább is az átlaghoz képest, bár már legalább 30 misinek kénne lennie hisz 30 éves vagy.

Adhatnál valamilyen üztelvezetési tanácsokat,7 év alatt ugyan tudnák ennyit gyűjteni?

Bár ha tanulok nyelvet,szerzek képesítést,majd egy kis tapasztalat itthon aztán ki megyek külföldre akkor 30 éves koromra biztosan meg keresem ezt az összeget,de lehet hogy többet is, főleg hogy még 13-14 havi fizetés is lesz, na de akarom én ezt? Van értelme?

Ér annyit az életem hogy a fiatalságomat kint töltsem idegen emberek között ahol én mindig is bevándorló leszek.

Bolgogít engem a pénz?

Ezek itt a nagy kérdések.

Budapest közelében is tudsz venni ingatlant már ebből a pénzből,lehet hogy Pest megye vagy esetleg azon kívül, de most komolyan nem érezd azt hogy BP túl vannak árazva a dolgok?

Szerintem vidéken nézelődj,nem kell el költeni az összes pénzedet.

2021. szept. 7. 04:25
 23/25 A kérdező kommentje:
22# Agglomerációban is nézelődtem, de ennyi pénzből max valami lepukkant vagy nagyon rossz helyen lévő házat lehet venni.
2021. szept. 7. 14:17
 24/25 anonim ***** válasza:
83%

Sosem ertettem,ezeknek a kerdeseknek mi ertelme? Azon kivul hogy felvagbvele?

Kerdezo, gratulalok krva meno vagy. Jar a taps.

2021. szept. 10. 16:01
 25/25 anonim ***** válasza:
22es miért, az boldogít téged hogy Magyarországon nyomorogj, és a propagandát hallgasd meg a gyűlöletkampányt? Speciel én nem érzem itthon magam.
2024. ápr. 10. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!