Mibe tennétek a helyemben 3 millió forintot 18 évesen?
"A lakástakarékért nem vagyok oda, mert az évi 72.000ft támogatás nem sok"
Pontos szamokra mar nem emlekszem, de 4 ev koruli futamidovel a hozam valami eves 7-8% korul van, ami a jelenlegi korulmenyek kozott ISZONYATOSAN NAGY! Hatulutoje, hogy csak ingatlanra koltheted el, ami lehet jo biznisz, de nem biztos, hogy 4 ev mulva pont az lesz.
"Arra is gondoltam, hogy a mostani házunkba is be lehetne fektetni elvégre az ingatlanárak most magasak és úgy többet érne majd, ami nekem is jó lenne."
A haz a tied, vagy a szuleide? El akarnad adni a kozeljovoben? Ha nem, tul sokat jelenleg nem eri meg kolteni ra, mert a jelenlegi ingatlanpiaci tumultus miatt a szakemberek tul vannak terhelve, nehezen talalni jo szakembert, akinek van ideje es nem draga. Arra esetleg erdemes kolteni, hogy a rezsit csokkentsetek, modern nyilaszaro, futes korszerusites, stb., meg a kotelezo karbantartasokat elvegezni allapottol fuggoen, ha nem akarjatok, hogy 10 ev mulva ratokdoljon. :) Csak itt is, szamit, hogy hol van az a haz, ha valami eldugott falun, 10 ev mulva sem biztos, hogy er 1 millat majd.
Nem irtal sokat a korulmenyekrol, diak vagy, tanulni tervezel, dolgozni, koltozni, stb?
"Külföldi Részvény"
Aztán miért? :D
"Magyarországon nincsesn sok nagy részvény társaság ahol "stabil" a nyereség."
Meselj, milyen kulfoldi RT-knel "stabil" manapsag a nyereseg? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!