Mihez kezdenél ha a kezedbe nyomnék most 30 millió forintot?
Figyelt kérdés
2016. okt. 10. 18:45
1/12 anonim válasza:
Először megköszönn4lém,aztán keresném a kandi kamerákat
2/12 anonim válasza:
gyanakodnék, hogy miért is ad nekem egy vadidegen ennyi pénzt!
3/12 anonim válasza:
Megvenném a lakást amiben lakok, felújítanám, megcsináltatnám a fogaimat, beiratkoznék motor jogsi tanfolyamra, elmennék egy magánklinikára az egészségügyi problémámmal, repjegyet foglalnék, hogy meglátogassam a tesóm, vennék egy nagy tévét. stb. Ezek jöttek először a gondolataimba.
4/12 anonim válasza:
Felújítanám a lakást amiben lakom (mert penészesek a falak, a csempe le van potyogva, stb), megcsináltatnám a fogaimat, beiratkoznék autóvezető tanfolyamra, elmennék egy magánklinikára az egészségügyi problémámmal, repjegyet foglalnék, hogy egy kicsit utazgassak és amikor hazajöttem, akkor belekezdenék a vállalkozásom felfejlesztésébe - amit most nem tudok megtenni némi tőke hiányában.
+-as, nem kifiguráztalak, hanem szinte szóról szóra így vagyok én is :-)
6/12 anonim válasza:
Őszintén? Kinevetnélek :)
Aztán vagy szakorvost, vagy mentőt hívnék, mert ha
tényleg lenne pénzed, és így osztogatnád, akkor
tuti valami trauma ért, és attól bolondultál meg.
8/12 anonim válasza:
Vennék egy két kisebb lakást Debrecenben (egyet azért, hogy lakjak benne; a másikat kiadnám albérletbe), a maradék pénzből pedig állampapírt vennék.
10/12 anonim válasza:
Mivel semmi nincs ingyen megkérdezném hogy honnan van és miért kapom, majd szerződést írnánk az egészről mivel mégse két forintról van szó és téged se ismerlek. Aztán a pénz nagy részét befektetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!