Magyarországon benne vagyok az átlagban anyagi téren, ha 40 éves nő létemre van egy saját házam falun, plusz 5 millió forint megtakarításom?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 12:08
41/63 A kérdező kommentje:
Igen, egy 27 éves fejlesztő ide jár vitázni csóró emberekkel. Én is írhattam volna, hogy 50 milla a félretett pénzem és 70 millás kéróban élek a fővárosban. Ugyanúgy elhinné a sok nyomi, mint azt, hogy itt mindenki fél millát vagy millát keres havonta. Munkanélküli lúzer incel vagy szerintem. 😊 A pszichológusokat okos ember könnyen átveri. Azért mrt az okoska elvégez vmi suttyó egyetemet, attól még azt hiszi belelát a gondolataimba? Vicces...
2021. jún. 22. 21:50
42/63 anonim válasza:
En is fejleszto vagyok, miert ne jarhatnank ide? En mondjuk ebbe a kategoriaba inkabb csak szorakozni a magadfajtakon, inkabb a Programozas kategoriaban vagyok aktiv.
43/63 A kérdező kommentje:
Ja igen, egy programozó ide jár szórakozni. Hát igen. És többen is. Egyre hihetőbb. Biztosan ha én is havi fél millát keresnék és fiatal férfi lennék, akkor szabadidőmben nem bulizni, csajozni járnék ám, hanem ide erre az oldalra. Biztosan...
2021. jún. 22. 22:03
44/63 anonim válasza:
Igazad van, nem is ertem egy kedd este 10-kor COVID alatt miert nem bulizok epp valahol, jo hogy mondod, le is megyek berugni.
45/63 A kérdező kommentje:
Már lehet menni kocsmázni, teraszozni, stb. Ennyi pénzből prostizni is simán lehet. Én biztos nem otthon ülnék.
2021. jún. 22. 22:19
46/63 A kérdező kommentje:
Miért nem hágsz épp egy jóféle csajszikát inkább?
2021. jún. 22. 22:20
48/63 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy troll kérdés, vagy mentális betegsége van a kérdezőnek :)
50/63 A kérdező kommentje:
Valakinek nem volt finom a válaszom. 😂
2021. jún. 23. 00:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!