Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyarországon benne vagyok...

Magyarországon benne vagyok az átlagban anyagi téren, ha 40 éves nő létemre van egy saját házam falun, plusz 5 millió forint megtakarításom?

Figyelt kérdés

2021. jún. 21. 12:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
50%
Mivel foglalkozol kérdező, hogyhogy csak ennyit sikerült elérni 40 éves korodra? Nem építettél karriert?
2021. jún. 23. 07:49
 52/63 anonim ***** válasza:

Pszichológus lényege nem az, hogy át tudd verni, vagy hogy mindenre tudjon választ adni. Ad egy objektív képet rólad, amit nem látsz vagy nem is akarsz látni magadról.

Sajnos érződik a leírtakból és a reakcióidból a heves frusztráció és önigazolás aminek lehetnek mélyebb vonulatai. Valószínűleg feleslegesen írtam le ezt is, mert nem igazi valaszokért vagy itt, így beletörődtem, hogy lepontozol - de ha mégis tudtam esetleg egy pici bogarat ültetni a füledbe, már megérte részemről.

2021. jún. 23. 08:29
 53/63 A kérdező kommentje:
Takarítok a Pentagonnál. Elég jól keresek, csak túl sokat költök. Nekem ez is jó karrier.
2021. jún. 23. 17:40
 54/63 A kérdező kommentje:
52-es, ha a pszichológiát más szemszögből is szeretnéd látni,ajánlom figyelmedbe Duncan Shelley: Az elme gyilkosai c. könyvét.
2021. jún. 23. 17:42
 55/63 anonim ***** válasza:

Szerintem az átlag ebben a korban többre vitte.

Pl hiába nincs adott esetben cssk hiteles lakasa vagy haza, de joval tobb a megtakaritas, auto(k) illetve a havi befolyó fontos még... ugyanis nem mindegy hogy 134000 forint a bevételed vagy 987000...

2021. júl. 12. 16:04
 56/63 anonim ***** válasza:
58%
Az átlag ebben az országban semmire sem vitte. 2 opció létezik vagy albérlet vagy hiteles lakas auto babaváró hitel stb. Emellé max 350 netto fizu ha ketten élnek legyen 5-6 kiló bevétel. Ebbol hiteleket fizetni, megélni, szórakozni nyaralni na meg félre is tenni inkább hagyjuk. Ne a felső 10ezerből induljunk ki mert nem az az átlag az országban. Nem az átlag 40 éves jár jaguár terepjáróval meg 100 millás lakással rendelkezik emellé még 2 ingatlan amit kiad. Mert amúgy ez lenne a normális..máshol az is, csak itt nem. Átlag feletti az h van saját kecó, nincs hitele s erre arra van azért pénze. Kis megtakarítás sajnos igen ebben az országban ez nem átlagos..25 évvel ezelőtt még az volt, most már nem. Mindannyian tudjuk h igazából az átlag egy proli életet él.Szóval a kérdésedre a válasz átlagon belűl a felső kategóriába tartozol. Ahogy mas is aki orokolni fog. Az emberek tobbsege 20 25 evet gürizik h saját erejéből kifizessen egy ólat pláne a fővárosban.
2021. júl. 12. 18:43
 57/63 A kérdező kommentje:
56-os, reálisan leírtad, én is így látom. Persze itt gyk-n mindenki millió fölött keres havonta.
2021. júl. 12. 21:36
 58/63 anonim ***** válasza:
Persze😃ide csak milliomosok járnak fel meg 26 évesek akik havi 2 milliót keresnek.S ha az ember leírja a puszta valóságot akkor az már fáj. Pedig ez így van ahogy leírtam jó lenne kicsit a foldon járnia egyeseknek és nem az elképzelt álomvilágukban. Bar sokan jobb szeretik ha hazugságban élnek s elhiszik h nagyon jol elnek hitelek mellett.
2021. júl. 13. 18:20
 59/63 A kérdező kommentje:
Majd leesnek a földre. A legtöbben csak itt hazudoznak össze-vissza trollkodásból, vagy élvezik, hogy néhány buta fiatal elhiszi, hogy ők tényleg gazdagok, menők. Így a gyk felhasználók többsége azt hiszi ez az átlag és állandóan siránkoznak,hogy milyen rossz nekik. Ebből adódnak az ilyen nyomorult kérdések, hogy 200ezer ft-os havi fizuból lehet-e családot alapítani, stb. Erre jönnek a trollok, akik kijelentik, hogy fél milla alatt nem lehet ám.
2021. júl. 13. 20:31
 60/63 anonim ***** válasza:

Most nem azért de megyeszékhelyen totalatlag 95 nmes csaladi hazunk van 490nmes telken.

Csak a rezsi és kaja 200.000 forint egy hónapban.

Akkor még semmit sem csinaltál csak letezel.... nem vettel SEMMIT. Nem kozlekedtel nem ruhazkodtal... BÜDÖS VAGY és BETEG... nem csinaltal SEMMIT. Csak vagy.

Akkor beszelj mar arrol hogy szerinted 1-2 gyerekkel megis hogy a francba jonnel ki mondjuk 2 darab 200 ezres fizubol?

Hát nyomorogva... mindent megvonva magadtol.

Es az emberek nem igy elnek... ergo ennel magasabb a bevételük...

2021. júl. 13. 20:50
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!