Magyarországon benne vagyok az átlagban anyagi téren, ha 40 éves nő létemre van egy saját házam falun, plusz 5 millió forint megtakarításom?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 12:08
21/63 anonim válasza:
Átlag feletti, teljesen mindegy h orokolt e vagy sem. Van egy ingatlanja van egy kis megtakarítása. Míg az átlag itthon albérletekben tengődik netto 250es álomfizuval és hitelekkel. Nyilvan jóleti allamokban ez a nagy átlag h van kecó és félretett pénz. De mivel ez Magyarország ezért itt ez nem átlag mivel itt sok a nyomorult a tarsadalmi tobbseg az eletszinvonal alatt él, csak ők gondolják h felette az a baj. Tehát a tobbseghez mérten igen átlag feletti.
22/63 anonim válasza:
Te miről beszélsz? 84 százalék a lakástulajdon aránya. Az átlag az, hogy van az embernek lakása.
23/63 A kérdező kommentje:
Rengeteg család él albérletben.
2021. jún. 22. 09:05
24/63 anonim válasza:
A rengeteg eleg relativ fogalom. 1-hez kepest valoban rengeteg, a 10 millios lakossaghoz kepest pedig kevesbe.
25/63 anonim válasza:
Én KSH adatot hoztam, te meg erre azt mondod, hogy “rengetegen”. Ez aztán a tájékozott érvelés.
26/63 anonim válasza:
Mondhatjuk hogy benne vagy az atlagban de egy haz kis faluban nem ugyan az mint haz a megyeszekhelyen.
Orokolni nem nagyon szoktak az emberek 40 evesen mert ilyenkor meg a szulok elnek altalaban, a nagyszulok utan meg a szulok orokolnek.
27/63 A kérdező kommentje:
Rengeteg. Örököltem.
2021. jún. 22. 15:33
28/63 anonim válasza:
Igy van rengeteg és ez elég nagy baj. Az a baj h itthon vagyonnak számít egy ingatlan legyen az egy szoba konyhás lyuk vagy egy palota. Míg kulfoldon nagyon nincs jelentosege az ingatlannak pl az államokban. Csak magyarorszagon van ez a nagy ingatlanfanatizmus. S ez nagyon nagy baj hogy az emberek tobbsege evekig nem tud venni ingatlant csak hitelre tobb évtized futamidővel. Akinek nem pakolnak lakást a segge alá, vagy nem örökől az maradhat albérletben vagy veheti fel az oriási hitelt. S az már nem jó anyagi helyzet ha fizetni kell a hiteleket. Maskulonben igen de mi ez a kerdes amugy önigazolás vagy nem értem. Ha teljes mertekben tied a lakas akkor igen ebben az orszagban atlag feletti. Es ha nincs rajta hitel!
29/63 anonim válasza:
Az emberek 80%a örökől így vagy úgy vki 30 evesen/ hozzateszem itt inkabb a segge alá pakolják tobbsegeben/de vki 60 evesen. Az h vkinek már van vagyon a segge alatt nem a saját erejebol az nem atlag feletti hanem a szulok pici fiacskája, lányocskája aki buszke arra amit nem ő ért el.
30/63 A kérdező kommentje:
Nincs rajta hitel. Büszke vagyok az őseimre, hogy nem pitsázták el a pénzt és tudtak házat hagyni rám. Képzeljétek a szomszédunkban lakik albérletben egy 50 körüli alkesz közmunkás férfi, a 40 feletti feleségével és 4 gyerekkel egy kis lyukban. A nő állandóan szül a segély miatt, hogy ne kelljen dolgozni. Fehérbőrű emberekről van szó. A pénz folyik ki a kezükből. Szerintetek ők mit hagynak majd a gyerekeikre? Vagy ez a normális? Én szégyelljem magam, hogy az őseim normális emberek?
2021. jún. 22. 18:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!