2010-ben mennyivel voltak olcsóbbak a dolgok mint most?
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 18:27
1/6 anonim válasza:
Sokkal.
Albérletben laktam vidéki nagyvárosban kétszobás lakásban 45 plusz rezsiért. Aztán Pestre költöztem, ugyanennyi volt egy minigarzon.
100-150 forint körül volt egy kiló krumpli. Az ebédemet kihoztam 300 forintból (tömlőssajt plusz 3 zsömle, csóró voltam, na.)
2/6 anonim válasza:
Tömlős sajt + 3 zsemle most is kijön 300 forintból.
3/6 anonim válasza:
Mifelénk 300ft a tömlőssajt meg 30+ egy zsemle, de hálistennek már nem ez a menüm, szóval lehet, hogy nem vagyok képben az árakkal.
4/6 anonim válasza:
Sajnos néha nekem ez a menüm. :D
5/6 anonim válasza:
Pont akkor mentem külön albérletbe, 28 ezer forint volt rezsivel egy szoba a városunkban és kb. 65 ezer forint a minimálbér, ha jól rémlik. Én 90 ezer körül kerestem, ebből félrerakni nem igazán tudtam, de megéltem.
Most egy szoba rezsivel 60 ezer körül van, a minimálbér meg 107 ezer forint körül (én meg 250-et keresek, de nem mérvadó, hisz tök más pozícióban).
6/6 anonim válasza:
Ugyanakkora lakást vettünk akkor 4,5millióert, mint 2 éve 15 milliórt (33 nm2 garzon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!