Szerintetek jó Fidesz-ellenes akció lenne az ellenzék részéről, ha mindenki a bérpapírjával, nyugdíjigazolásával megmutatná, mennyivel magasabbak voltak 2010 februárjában a reálbérek, nyugdíjak?
Akkor szociálliberális kormányzat volt, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon vezetésével mindent úgy csináltak, ahogy azt a nemzetközi szervezetek, az EU szervezetei, illetve az IMF kérték, mondhatni liberális ortodox gazdaságpolitikát folytattak.
A Fidesz rablógazdálkodásának és unortodox gazdaságpolitikájának következtében csökkentek a bérek, nominális szinten is kevesebb lett a fizetése szinte mindenkinek, kivéve a NER-lovagokat, ha az inflációval korrigálunk 2-3-szor több volt egy akkori nyugdíj vagy fizetés vásárlóértéke.
Az ellenzéki emberek miért nem szkennelik be, fényképezik le az akkori bérpapírjukat, nyugdíjpapírjukat, és posztolják ki a facebookra, küldik el a független hírportáloknak, hogy ezzel megmutassák, mennyit rontott a béreken a fidesz.
És melyik az a kormány, amelyik úgy módosította az alkotmányt, hogy ne járjon alanyi jogon a nyugdíj? Csak nem a fidesz?
Nem tudom, én a héten is 1000 forintért vettem a csirkemellet, 220 forintért egy kiló kenyeret.
Nem emlékszem, hogy 2010-ben 110 forint lett volna a kenyér vagy 500 forint egy kiló csirke:D
Közben még több, mint a dupláját keresem.
"Csak tudnám, hogy melyik kormány az ma aki vért izzadva próbálja bevezetni ÚJRA a 13. Havi nyugdíjat. Ok 2021-ben csak 1 heti plussz jár, 2022-ben már 2x annyi, utána 3x és a 4.évben a teljes nyugdíj,"
:)..szép álmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!