Miért csak azok szerencsések akik gazdag családba
születteK?
Figyelt kérdés
Ebbe a mai súlyos kapitalista világba csak úgy lehet boldogulni ha van támogatás szülő rokon részéről. Hogyha nincs akkor örökre szegény marad az ember. Az én szüleim meg rokonaim meghaltak amikor kicsi voltam a szüleim meg szegények. És sehogy se boldogulok az életbe. Nincsenek kapcsolataim, nincs barátnőm, mert sok lánynak a pénz kell sajnos mégha tagadják akkor is, nincs karrierem és minden a pénz miatt van. Nincs alapom nem tudom mikor tudok saját lábra állni, vagy mikor lesz lakásom és stb. Teli problémákkal. És hiába keresek alkalmazotti létből fizetést semmire nem elég. Saját családban én már nem is gondolkodok. Semmi jövőkép mert egyszerűen mindenhez pénz pénz pénz kell. Pénz kell vállalkozáshoz pénz kell lakáshoz, autóhoz, tanuláshoz, önálló élethez de pénzt nehéz szerezni ebben az országban nagyon nagy a munkanélküliség de látom azt hogy a korosztályom csak szülő segítséggel jutott valamerre. Aki meg nem annak barátnője/ párja segítette. De olyan is van aki önygilkos lesz mert nem jut előre az életben. Egyre nehezebb. És hiába tanul az ember akármit, ott megy keresztbe a karrier amikor beadja az ember az önéletrajzát egy jobb munkahelyre aztán semmi válasz évelk múlva sem. És akkor dönthet arról hogy éhenhal vagy elmegy raktárosnak mondjuk kevés pénzért. Tehát borzalmas az én jövőképem is. Barátnőm még nem is volt lehet az segítene de szóba sem állnak velem neten a lányok. ÉS külsőleg sem vagyok valami szép.:(
persze 12-20 milliós diákhitel. Milyen jó is az. Ember elvégzi az orvosit és egyből törleszteni kell majd a rezidens fizetésből.
2021. márc. 16. 13:18
52/56 anonim válasza:
És?
Megéri a befektetést,ha ez a vágyad.
De jó nincs pénzed nincs időd,nem akarsz hitelt,nem tudsz tanulni,nem akarsz semmit.
És csakis orvosi jó neked.
Hát akkor ez van
2021. márc. 16. 13:21
53/56 anonim válasza:
Ja hogy csak fizetősre vettek volna fel? Hát akkor nem biztos, hogy neked való.
De ha nagyon akartad volna akár így is megéri. A DH törlesztés fizetéstol függ, fixen. Na most orvosként a fizetés 6-8%-a kibirhato még akár egész életen át is. Még így is több lenne mint egy képzetlen segedmunkas bére.
2021. márc. 16. 13:33
54/56 anonim válasza:
Ez a másik ha csak fizetésre vették volna fel, kétséges hogy bent tudott volna e maradni
2021. márc. 16. 13:46
55/56 anonim válasza:
Van az a mondás - és nagyon igaz!!! - hogy "mindenki a saját szerencséjének kovácsa".
Az nem visz sehová, ha valaki siránkozik, hogy "másnak" szerencséje volt...
2021. márc. 16. 13:57
56/56 anonim válasza:
Mi azon a szerencse, hogy tanultam, dolgoztam, és hitelt vettem fel? Melyiket nem tudná bármelyik rinyagép megtenni?
Igen, 3 Milla mínusszal indultam. Ez van, ezt kell szeretni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!