Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A szerencsejátékon és a...

A szerencsejátékon és a gazdag szülőkön kívül hogy lehet sok pénzt keresni?

Figyelt kérdés

Informatikusként szeretnék dolgozni ha felnövök és nézegettem hogy külföldön meg Magyarországon mennyit keresnek és elég sok pénzt kapnak viszont még így is 7-8 év lenne mire egy hasonló házat építessek amiben most lakok a szüleimmel és akkor még ott lenne az autó telefon laptop sok kiadás bútor rezsi meg minden.

Ha ez minden meg lenne akkor se lennék gazdag viszont ha mire nyugdíjba megyek akkor a gyerekeimnek jó lenne viszont én meg végig éltem az életemet.

2017. nov. 4. 21:32
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Vállalkozás.

Az indo jo irány, 15 év tapasztalattal elképesztő összegeket lehet Szakítani főleg külföldön, és azért addigra még bőven nem élted le az életedet, max hazaköltözöl itthon folytatod és minden külföldön összegyűjtött pénzed meg itthon éled fel

2017. nov. 4. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!