Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért csak azok szerencsések...

Miért csak azok szerencsések akik gazdag családba születteK?

Figyelt kérdés
Ebbe a mai súlyos kapitalista világba csak úgy lehet boldogulni ha van támogatás szülő rokon részéről. Hogyha nincs akkor örökre szegény marad az ember. Az én szüleim meg rokonaim meghaltak amikor kicsi voltam a szüleim meg szegények. És sehogy se boldogulok az életbe. Nincsenek kapcsolataim, nincs barátnőm, mert sok lánynak a pénz kell sajnos mégha tagadják akkor is, nincs karrierem és minden a pénz miatt van. Nincs alapom nem tudom mikor tudok saját lábra állni, vagy mikor lesz lakásom és stb. Teli problémákkal. És hiába keresek alkalmazotti létből fizetést semmire nem elég. Saját családban én már nem is gondolkodok. Semmi jövőkép mert egyszerűen mindenhez pénz pénz pénz kell. Pénz kell vállalkozáshoz pénz kell lakáshoz, autóhoz, tanuláshoz, önálló élethez de pénzt nehéz szerezni ebben az országban nagyon nagy a munkanélküliség de látom azt hogy a korosztályom csak szülő segítséggel jutott valamerre. Aki meg nem annak barátnője/ párja segítette. De olyan is van aki önygilkos lesz mert nem jut előre az életben. Egyre nehezebb. És hiába tanul az ember akármit, ott megy keresztbe a karrier amikor beadja az ember az önéletrajzát egy jobb munkahelyre aztán semmi válasz évelk múlva sem. És akkor dönthet arról hogy éhenhal vagy elmegy raktárosnak mondjuk kevés pénzért. Tehát borzalmas az én jövőképem is. Barátnőm még nem is volt lehet az segítene de szóba sem állnak velem neten a lányok. ÉS külsőleg sem vagyok valami szép.:(
2021. febr. 23. 19:46
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
52%
Érdekes van olyan is, aki intézetis gyerekként is fel tudta építeni a saját felnőtt életét. Nem mindig a világot kell okolni, hanem magadba nézni, hogy te meg tettél-e mindent amit lehetett azért, hogy elérd amit akarsz.
2021. febr. 23. 20:23
 12/56 anonim ***** válasza:
55%

Nick Vujicic kéz és láb nélkül született. Mégse merült el az önsajnálatba! Tanult, élte az életét és mára szép felesége, gyerekei vsnnak.

[link]

2021. febr. 23. 20:25
 13/56 A kérdező kommentje:
12-es. Ismerem igen de ő egy különeleges eset. Éna nagyobb százalékot mondom ráadásul a a magyar emberek között.
2021. febr. 23. 20:32
 14/56 anonim ***** válasza:
55%
Sok különleges eset vsn! Te is lehetsz egy ilyen! ha akarod.
2021. febr. 23. 20:34
 15/56 anonim ***** válasza:
44%

biztos segítene a bnő.. azt hallgatnád tőle, egy idő után:

Miért laksz még anyáddal?

Miért nem futja albérletre?

Miért nincs házad?

Mikor lépünk már le innen?

Miért nincs autód?

Miért csak ilyen szakadt sz@r autód van?

Miért nem járunk nyaralni?

Miért csak belföldre járunk nyaralni?

Jön a baba! De albérletbe én nem szülök gyereket!

Miért nem foglalkozol velem?

Miért foglalkozol állandóan énvelem?

2021. febr. 23. 21:23
 16/56 anonim ***** válasza:
38%
A férjem elvesztette a szüleit gyerekkorában. Munka mellett szerzett mérnökinfó diplomát, jó munkája, fizetése van. Mi hárman voltunk testvérek, anyukám tartós beteg lett, mikor az öcsém még kicsi volt. Mégis mindhárman vittük valamire. Az öcsém és én diplomát szereztünk, a nővérem vállalkozó. A legtöbb fiatal nem kap segítséget, nem örököl vagyonokat, mégis boldogul.
2021. febr. 23. 21:26
 17/56 anonim ***** válasza:
38%

"ő egy különeleges eset"

Nem, ő egy különleges ember. És tudod miért? Mert úgy döntött, hogy az lesz!

2021. febr. 23. 22:09
 18/56 anonim ***** válasza:
0%

15ös

Te nagyon jól ismereda a nőket:)))

2021. febr. 24. 00:16
 19/56 anonim ***** válasza:
76%

#17: POntosan!

Ezért is írtam neki tegnap, hogy "Te is lehetsz egy ilyen! ha akarod."

2021. febr. 24. 10:10
 20/56 anonim ***** válasza:
55%

Akik gazdag családba születtek, azok csak amiatt szerencsések, hogy nem kell irígykedniük. Amit leírsz, az szimpla irígykedés. Csak azt nézed, hogy nekik mennyi lóvéjuk van. Ahelyett, hogy azt néznéd, hogy mit tanultak, hogyan képezték magukat, mit tettek azért, hogy sok lóvéjuk legyen. Vagy pl. ahogy néhányan közülük konkrétan le is írták, miről, mikről kell lemondaniuk, hogy a kitűzött célt elérjék.

Mert sajnos ha nem vagy hajlandó többet dolgozni azért, hogy több pénzed legyen, vagy nem vagy hajlandó többet képezni magad, nagyobb kockázatot vállalni, ésatöbbi, ésatöbbi, hanem a mostani langyosvízben való kényelmes lubickoláson és panaszkodáson kívül mást nem vagy hajlandó tenni a jövődért, akkor sajnos kifogytunk az ötletekből.

De, ha igen, akkor tárva nyitva a jövő előtted. Az igazán nagy cégek egy része egy garázsból indult. A nulláról...

2021. febr. 24. 10:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!