Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért csak azok szerencsések...

Miért csak azok szerencsések akik gazdag családba születteK?

Figyelt kérdés
Ebbe a mai súlyos kapitalista világba csak úgy lehet boldogulni ha van támogatás szülő rokon részéről. Hogyha nincs akkor örökre szegény marad az ember. Az én szüleim meg rokonaim meghaltak amikor kicsi voltam a szüleim meg szegények. És sehogy se boldogulok az életbe. Nincsenek kapcsolataim, nincs barátnőm, mert sok lánynak a pénz kell sajnos mégha tagadják akkor is, nincs karrierem és minden a pénz miatt van. Nincs alapom nem tudom mikor tudok saját lábra állni, vagy mikor lesz lakásom és stb. Teli problémákkal. És hiába keresek alkalmazotti létből fizetést semmire nem elég. Saját családban én már nem is gondolkodok. Semmi jövőkép mert egyszerűen mindenhez pénz pénz pénz kell. Pénz kell vállalkozáshoz pénz kell lakáshoz, autóhoz, tanuláshoz, önálló élethez de pénzt nehéz szerezni ebben az országban nagyon nagy a munkanélküliség de látom azt hogy a korosztályom csak szülő segítséggel jutott valamerre. Aki meg nem annak barátnője/ párja segítette. De olyan is van aki önygilkos lesz mert nem jut előre az életben. Egyre nehezebb. És hiába tanul az ember akármit, ott megy keresztbe a karrier amikor beadja az ember az önéletrajzát egy jobb munkahelyre aztán semmi válasz évelk múlva sem. És akkor dönthet arról hogy éhenhal vagy elmegy raktárosnak mondjuk kevés pénzért. Tehát borzalmas az én jövőképem is. Barátnőm még nem is volt lehet az segítene de szóba sem állnak velem neten a lányok. ÉS külsőleg sem vagyok valami szép.:(
2021. febr. 23. 19:46
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
20as: Ha en eldontom hogy orvosnak tanulok de a szulok a tanulmanyaimat meg a tanulas alatt az egyeb dolgokat nem tamogatjak akkor orvosnak sem tudok tanulni. Tudod itt sok olyan valasz van hogy tanulni kell az embernek. En ezt nem vitatom de sokan nem teszik hozzá hogy ha valaki tanul es alapozza a jovojet akkor addig a szulei tamogattak ot. Mondom en peldaul biztos nem dolgozott napi 8 oraban egyetem mellett. Es stb. De az hogy nincs penz es en rakenyszerulok betanitott munkara mikozben ertelmes emner vagyok es nem csinalhatom azt amit szeretnek ennel rosszabb nincs. Es mindezt azert mert a szuleimnek meg rokonokat nincs penzuk es nem reszesultem soha semmilyen anyagi tamogatasban.
2021. márc. 16. 07:48
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem támogattak a szüleim. Tanultam mint a kisangyal, dolgoztam, felvettem a diákhitelt. Így megy ez.
2021. márc. 16. 08:02
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

"Ha en eldontom hogy orvosnak tanulok de a szulok a tanulmanyaimat meg a tanulas alatt az egyeb dolgokat nem tamogatjak akkor orvosnak sem tudok tanulni."

Már megint beindult a kifogásgyár...

2021. márc. 16. 08:18
 34/56 A kérdező kommentje:
Probald meg. Ha kibirsz 2 hetet ugy hogy tanulsz napi 6 orat mondjuk es mellette dolgozol napi 8 orat heti 5 napon át akkor gyere ide 2 het mulva hogy hogy sikerult csak probald meg bizonyitani is. Aztan ha nem birod ki mert mondjuk elalszol a faradtsagtol akkpr az csak kifogas mert nem kell aludni.
2021. márc. 16. 08:21
 35/56 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség,akkor jó legyen elsőnek gyűjtesz tőkét amiből majd lesz lehetőséged orvosnak tanulni.

Ha mindenáron az a vágyad megoldható.

2021. márc. 16. 08:22
 36/56 anonim ***** válasza:

"Probald meg. Ha kibirsz 2 hetet ugy hogy tanulsz napi 6 orat mondjuk es mellette dolgozol napi 8 orat heti 5 napon át akkor gyere ide 2 het mulva hogy hogy sikerult csak probald meg bizonyitani is. Aztan ha nem birod ki mert mondjuk elalszol a faradtsagtol akkpr az csak kifogas mert nem kell aludni."

Te kipróbáltad? Ez a te személyes élettörténeted? Tanultál napi 6 órát dolgoztál mellette 8 órát 5 napon át? Miért van olyan érzésem hogy nem?

2021. márc. 16. 08:24
 37/56 A kérdező kommentje:
De igen. En mar csinaltam igy. De a tanulas rovasara ment egyido utan es mindenzt azert nert anyam munkanelkuli.
2021. márc. 16. 08:29
 38/56 anonim ***** válasza:
Aha, tehát egy ingyenélő vagy, aki elvárja hogy a szülei tartsák el, mert hogy "ő tanul". Nem egy hanem sok embert ismerek akik munka mellett tanulnak/tak, és egyiket sem támogatták a szüleik. Csak ők nem keresték a kifogásokat, meg a bűnbakokat maguk helyett.
2021. márc. 16. 08:33
 39/56 A kérdező kommentje:
38:as Anyam a munkanelkuli o nem dolgozik. O az ingyenelo. En dolgozok.
2021. márc. 16. 08:35
 40/56 anonim ***** válasza:
Szerintem ha csak tanulnod kellene akkor sem menne ilyen hozzáállással
2021. márc. 16. 08:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!