Mit tehetek? Kolcsonadtam ugyvedi szerzodessel, de csak huzodik a vissza adasa, mar reg lejart a hatarido is. Csurgat valamennyit, de semmilye sincs, se auto,se ingatlan, sem semmi.
Mit tehetek?
Kolcsonadtam ugyvedi szerzodessel, de csak huzodik a vissza adasa, mar reg lejart a hatarido is.
Csurgat valamennyit, de semmilye sincs, se auto,se ingatlan, sem semmi.
Szivesen leirom meg egyszer.
Se elete, se Mo.-i munkaja, se autoja, sem ingatlana.
Alberlete van es kulfoldon melozik, teljes kiszolgaltatottsagban vagyok.
Te vagy kiszolgáltatottságban? Aki 1 milliót kölcsön ad olyan alaknak, aki nem a legmegbízhatóbb, annak nem hiszem, hogy kenyérre kell a pénz.
Természetesen jogos a felháborodásod, hogy nem adja meg, de a jelenlegi helyzetben amúgy is hitelmonotórium van, igaz bankoknál, nem az uzsorásoknál. Ha attól jobban érzed magad még fizetsz valakinek és jól megveretheted, az lenne a szép... Te mondtad, hogy csurgat valamennyit, kisebb összegekben, de megkapod ezek szerint a pénzed. Valószínű nem megy olyan jól a szekér, hogy egyből megtudja adni.
Kedves 13-as Bunkocska Hozzaszolo!
Az oroksegemet adtam kolcson 6 honapra ugyved elott irt szerzodessel, ennek idestova 7 eve.
Jaaa, es szo sem volt uzsorarol Bunkokam.
"Alberlete van es kulfoldon melozik, teljes kiszolgaltatottsagban vagyok."
Akkor mégis van "vagyona". Konkrétan jövedelme.
Ügyvéd tud arról informálni, hogy a külföldi fizetési meghagyás miként működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!