Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nettó 300-ból sem tudok...

Nettó 300-ból sem tudok félretenni. Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
Budapesten élek, az albi rezsivel együtt 120 ezer. A kaja sok, inzulinrezisztenciám van, eléggé oda kell figyelnem, simán elmegy havi 50-60 ezer. A gyógyszereim és a táplálék kiegészítők havi 12. A telefonom havi 8 ezer mindennel. Fizetem a diákhitelemet, az havi 40 ezer, megveszem a bérletet 9500. Marad kb. 60 ezer forintom, ebből kellene megoldanom a tisztálkodást, tisztítószereket, ruhákat és még spórolnom is kellene. Így is csóresznek érzem magam, a munkahelyemről szinte kinéznek a csöves megjelenésem miatt. Mit tegyek? Hol fogjam meg a pénzt? Volt valaki hasonló helyzetben? Köszi!!

2020. dec. 8. 21:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
#30 Melyik az az élethelyzet? Én még olyat nem hallottam, hogy valaki azt mondta volna, hogy ideális a pillanat a felmondásra úgy, hogy közben félt tőle.
2020. dec. 9. 15:40
 32/37 anonim ***** válasza:
Nem értelek 37 éves korodra nem sikerült egy lakást összehozni? Évekkel ezelőtt sokkal olcsóbbak voltak az ingatlanok aki ügyes volt nagyon jó lakást tudott találni pár millióért vagy lelakott ingatlant vásárolt és felújította. 10 millióból is tudtál volna egy kisebb 30-40 M2 vásárolni hitellel. 37 éves vagy ez idő alatt továbbképezhetted volna magad és több lenne a fizetésed vagy akár külföld. Èn azt hittem 27 vagy.
2020. dec. 9. 15:55
 33/37 anonim ***** válasza:
91%

Szövegíróként egy csomó pluszt tudnál magadnak összehozni és jobb helyzetben lennél. Nem értelek komolyan.

15.55

Voltam

30/N

2020. dec. 9. 16:02
 34/37 A kérdező kommentje:
A koronavírusra gondoltam, mint élethelyzet. Milyen pluszra gondol, aki azt írja, hogy többet is összehozhatnék? Napi 8-10, van, hogy 12 órát dolgozom, már az egészségem látta kárát. Én nem tudtam lakást venni, csak későn végeztem el a sulit, bedőlt a diákhitelem mert kb. éheztem, szó szerint. Ezért kell havi 40-et fizetnem most. Alapvetően nekem a mostani helyzet is egy nagy előrelépés, csak szeretnék félretenni és úgy érzem, hogy én vagyok a hibás, ha ez nem megy, csak havi néhány ezer forint erejéig.
2020. dec. 9. 16:10
 35/37 anonim ***** válasza:

"szerintem ez most nem az az élethelyzet, amikor érdemes lenne felmondanom"

Egy szóval nem mondtma, hogy fel kellene mondanod!

Annyit mondtam, hogy reggel 8-kor munkakezdéskor kapcsold ki a telefonod. Alkalmazottként a privát készüléked, és a privát simkártyád nyugodtan leteheted.

Akinek el kell érnie, az megteheti a cég által biztosított lehetőségeken át (skype, email, bármi).

Hidd el, én is dolgoztam magyar vállalkozónak, aki nem fizette a telefont, meg a kocsit. Reggel bementem autóval a melóba, mondja nekem, hogy vigyek már ki valamit aláírni az egyik ügyfélnek. 4 óra múlva megyek vissza, azt mondja, hogy hol voltam. Mondom felültem a buszra, és kimentem az ügyfélhez, 2 óra oda, 2 óra vissza... Mondja, hogy ott a kocsi, azzal meglett volna harmad idő alatt. Mondom, vihetem a céges kocsit? Tök jó... (ő persze a sajátomra gondolt :))

2020. dec. 9. 16:29
 36/37 anonim ***** válasza:

Egy copywriter nem csak a ledolgozott órák vagy ügyfelek számával sáfárkodhat.

Miért nem vállalsz el jobban fizető munkákat? A határ a csillagos ég ebben a szakmában.

2020. dec. 9. 16:31
 37/37 A kérdező kommentje:
36, akkor én valamit rosszul csinálok, mert nekem nem a csillagos ég a határ, hanem a nettó 300/hó.
2020. dec. 9. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!