Elromlott laptopot is vissza lehet kuldeni ha benne van a 14 napban?
Az egyszerű út az, ha elállsz a vásárlástól, amit a szerviz is javasolt. Tedd ezt.
Felesleges és bonyolultabb ha javítást kérsz, akkor garanciális javítás menetrendje szerint megy a dolog.
Koszonom szepen a valaszt!
Igazabol mindenkeppen ezt valasztottam volna inkabb mert nevetseges amit csinal az oldal ahonnan rendeltem. Eloszor nem azt kuldtek amit rendeltem most meg 2 nap utan tonkremegy. Csak nem tudtam, hogy ilyenkor is szamit-e az a 14 nap vagy most hogy hasznaltam mar nem.
Jó, ha tudod, hogy az elállási jogod a termék használatba vételével megszűnt.
A 14 napos elállási jog csak kibontásra és kipróbálásra vonatkozik.
Mivel olyan műszaki cikkről van szó, melyen a használat előzménye visszanézhető, bizonyítható, hogy a terméket használatba vették. Ezek az adatok a HDD-n (SSD-n) mentve vannak.
Ettől függetlenül a kereskedő persze dönthet úgy, hogy elfogadja az elállást és visszafizeti a vételárat.
Ha mégsem tenné, akkor - mivel a hiba 3 napon belül jelentkezett, bár nem tudom mikor jelezted - köteles a terméket cserélni.
Jeleztem nekik es belementek az elallasba.
Koszi a valaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!