Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nettó 300-ból sem tudok...

Nettó 300-ból sem tudok félretenni. Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
Budapesten élek, az albi rezsivel együtt 120 ezer. A kaja sok, inzulinrezisztenciám van, eléggé oda kell figyelnem, simán elmegy havi 50-60 ezer. A gyógyszereim és a táplálék kiegészítők havi 12. A telefonom havi 8 ezer mindennel. Fizetem a diákhitelemet, az havi 40 ezer, megveszem a bérletet 9500. Marad kb. 60 ezer forintom, ebből kellene megoldanom a tisztálkodást, tisztítószereket, ruhákat és még spórolnom is kellene. Így is csóresznek érzem magam, a munkahelyemről szinte kinéznek a csöves megjelenésem miatt. Mit tegyek? Hol fogjam meg a pénzt? Volt valaki hasonló helyzetben? Köszi!!

2020. dec. 8. 21:12
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Nem nem akarok párt, egyszerűen lemondtam róla, mert nem vagyok se szép, se pénzes.

A fennmaradó 60 ezernél nem részleteztem minden kiadást, feltételeztem hogy az emberek vannak annyira intelligensek, hogy a maguk példájából is tudják, milyen pluszköltségek vannak. Elromlott mosógép, fogorvos, néhanapján fodrász stb.

Albit azért nem tudok váltani, mert határozott idejű szerződésem van.

2020. dec. 9. 09:22
 22/37 anonim ***** válasza:
65%
A férfiaknak már akkor jó esélye van a nőknél, ha minimálisan szebbek az ördöghöz képest, ugyanis azok a nők, akik kapcsolatot keresnek nem feltétlen a férfi szépséget nézik fő szempontként, hanem az összképedet és a kapcsolat egészét, hogy működhet-e hosszútávon. Ha te már most így kijelenteted, hogy a nőknek csak a pénz kell (nem igaz amúgy), akkor tényleg nem érdemelsz magad mellé egy asszonykát. Valóban nem ez volt a kérdésed, de ezt gondold át, mert ez csak egy rossz kifogás és valamin neked kell változtatni.
2020. dec. 9. 09:45
 23/37 anonim ***** válasza:

"A telefonom havi 8 ezer mindennel."

Ez hogy a pékbe ilyen sok? 3-4 ezerből ki lehet jönni, csak nem kell folyton telefonálgatni.

"Fizetem a diákhitelemet, az havi 40 ezer"

Ez is hogy ilyen sok?! Nem úgy van, hogy a 2 évvel korábbi fizetésed 6-10%-a? Én elég jól keresek, de 20 ezer sincs a diákhitelem.

120 ezer a lakhatásra nem kevés, de Budapesten gondolom albiban nem jössz ki olcsóbban, ami elég vacak dolog. Én lakáshitel+rezsire nem fizetek ennyit. Oké, ez nem Budapest, de megyeszékhely.

Kaján esetleg nasik elhagyásával tudsz minimálisat faragni, pl. nagyobb tételben veszel alapanyagot, megfőzöl nagyobb mennyiséget és lefagyasztod.

Esetleg közlekedésnél távolság függvényében BKV helyett bicikli.

2020. dec. 9. 10:19
 24/37 anonim ***** válasza:
93%

"4-es, nincs senkim és az eddigiekből kiindulva nem is lesz. A férfiaknak csak pénzes Barbie-lányok kellenek."

Ilyen sztereotípiákkal valóban nem is lesz senkid! A páromat 3 évig én tartottam el, mert egészségügyi problémái voltak és utána meg nehezen talált munkát. Se nem pénzes, se nem Barbie alkat (egyáltalán nem), 33 volt, mikor megismertem (fiatalabb vagyok tőle ráadásul) és mára már a feleségem. Szóval ez csak kifogás.

2020. dec. 9. 10:24
 25/37 anonim ***** válasza:
#22: Nem tűnt fel, hogy a kérdező nőnemű? Egyébként is baromság, amit írsz, mert a nőknek a férfiban a magabiztosság a lényeg meg valamelyest a kinézet. Egy sármos, magabiztos bunkó és egy intelligens pattanásos félénk férfi közül 10-ből 9-en az előbbit választják.
2020. dec. 9. 10:34
 26/37 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló. Kiegészíteném annyival, hogy nem csak a határozottság számít, illetve a külső, hanem valamiféle pozitív kisugárzás is. ! A nőnek érezni kell, hogy a férfinak kell, érdeklődik iránta.!
2020. dec. 9. 12:22
 27/37 A kérdező kommentje:

Nem kell folyton telefonálgatni - kell a munkámhoz és a munkáltató nem fizeti. Ha tehetném, lefaragnék belőle.

Nem nassolok, inzulinrezisztenciám van, csak cukormentes édességet ehetnék, de az drága.

Nem a párválasztás miatt tettem fel a kérdést. Higyjétek el, hogy nekem tényleg ez a tapasztalatom. Lehet bármilyen buta vagy gonosz egy nő, ha szép arca van, minden el van felejtve. Vagy lehet bármilyen kis szürke, ha mondjuk magánorvos, rögtön nem számít a külső.

2020. dec. 9. 14:33
 28/37 anonim ***** válasza:
Mit tanultál, jelenleg mit dolgozol?
2020. dec. 9. 15:25
 29/37 anonim ***** válasza:
91%

"Lehet bármilyen buta vagy gonosz egy nő, ha szép arca van, minden el van felejtve. Vagy lehet bármilyen kis szürke, ha mondjuk magánorvos, rögtön nem számít a külső."

elárulod, hogy Te milyen típus vagy? :) Mert lassan az összes esetre azt mondtad, hogy nekik könnyű

Btw, a munkáltató nem fizeti, akkor nem telefonálunk. Ez egy alapszabály. Nekem is volt főnököm, aki azt hitte, hogy a privát telefonom az a céges. Mondtam neki, hogy kártyás a telefonom, és elfogyott róla a pénz, dobjon meg egy feltöltőkártyával bátran...

2020. dec. 9. 15:27
 30/37 A kérdező kommentje:
29, szerintem ez most nem az az élethelyzet, amikor érdemes lenne felmondanom. Copywriter vagyok, bölcsész végzettséggel.
2020. dec. 9. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!