Nettó 300-ból sem tudok félretenni. Bennem van a hiba?
Reális amit írsz, és sajnos erre tényleg nincs más megoldás, mint a költség csökkentés, vagy a bevétel növelés.
A problémát nyilván nem 1-2 ezres jelenti neked, drasztikusan költséget csökkenteni pedig leginkább a lakatáson tudsz (lakótárs, párkapcsolat).
Mivel erre azt mondod hogy nem érzed járhatónak (ami egyébként valószínűleg nem igaz), akkor mi a helyzet a bevétel növeléssel? Másik munka?
A: Szoba bérlés (Megértem, ha nem.)
B: Plusz meló (Takarítás havi 12-15 órában, raktárosi beugrós meló, stb.)
C: Munkahely váltás (Tudom, jelen helyzetben nem egyszerű.)
D: Vérplazma adás (Havi 3 alkalom, átlag 20.000 ft havonta, éve szinten.)
E: Munkahelyen plusz munkák elvállalása, később előrelépés.
"Így is csóresznek érzem magam, a munkahelyemről szinte kinéznek a csöves megjelenésem miatt."
Akkor ott azért valami más gond is van: nettó 300 ezerből egyáltalán nem kellene "csóresz"-nek kinézned: Pepco, KIk, új pólók (férfi is) 2-3 ezer ft-ért vannak, ha nem "derogál" használt ruhát hordani, akkor pl. a Vaterán is vannak fillérekért náha ingek, ruhacsomagok, akár öltöny is.
Vettem pl. régebben 1 ft-ért - igaz, nyáron :D - a fiamnak egy szinte vadiúj télikabátot, jó meleg volt, modern, szerette nagyon :-)
Tessék, itt egy pulcsi, jelenleg 1 ft, postaköltséggel is, MPL csomagpontra 750 ft, Foxpost 900 ft, Postára (postapont) 1200, de házhozszállítással is "csak" 13000 ft. Az eladó megbízható, évek óta árul, én is vettem már tőle dolgokat.
Ha több terméket veszel tőle, még postaköltséget is spórol.
Ezeket azért írtam le, mert nem kell "csórónak" érezned magad- simán lehet JÓL ruházkodni ennyi pénzből.
*postaköltséget is spórolsz
Meg lemaradt a link, szokásomhoz híven :D
De ez csak egy példa, bárki mástól is vehetsz, akinek sok eladása van a háta mögött és 98 % feletti értékeléssel van.
Én sem vagyok egy modell alkatú, barbi arcú csaj, még is férjnél vagyok. Mindezt úgy, hogy akkor találtam meg a páromat, amikor a te fizetésed felét kerestem és egy szobát béreltem. Éppen kijöttem valahogy hó végére. Ma már nem pályakezdőként átlagon felül keresek, a férjem is, így nem csak egymás segítségére voltunk a megélhetésben, de az idő is mellénk állt.
Érdemes most nézelődni az albik között, sokan csökkentették jelentősen a bérleti díjat. Több ismerősöm is most költözött emiatt. 120-140 + rezsi helyett találtak 80-90 + rezsiért lakást.
Ez vagy a szoba bérlés egy igen hatékony költségcsökkentés, kérdés, hogy mi a cél.
Tudsz bevételt növelni?
"Én sem vagyok egy modell alkatú, barbi arcú csaj, még is férjnél vagyok."
Nekem alapjában véve inkább az jött le, hogy nem akar párt a kérdező, nem az, hogy nem talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!