Valaki tud valós otthoni munkát?
Annyira nem érted ezt a dolgot. Ha egyszer feltettem egy kérdést, és Te nem tudod a választ, vagy nem értesz hozzá, akkor nem kell rá válaszolni.
Mosogatógép pedig nem a lustaság miatt van, talán jobban megbecsül a férjem, ezért kaptam. Ha érdekel, akkor 2 diplomás anyuka vagyok, és eddigi életemben csak tanultam és dolgoztam, nem tartom magam lustának, csak szeretnék minnél többet a családi kasszába tenni.
Remélem érthető volt végre a kérdésem számodra??,!!!
09:55 Kedves kérdező, gratulálok, hogy végre eljutottál ide! Kezdhetted volna ezzel a használható kérdéssel is, és előbb kaptál volna használható választ. Egy jövedelemkiegészítést kereső kétgyermekes anyukának inkább lehet segíteni ötletekkel, mint egy full semmitmondó kérdésre érdemben válaszolni.
Megjegyzem, az eredeti kérdésből, illetve a korábbi viszontválaszaidből tizenéves kötözködő elkényeztetett kis po:csnek képzeltelek, a kétgyermekes családanya nem lett volna benne az első 10 tippemben. Ennyit tesz, hogy az ember értelmesen megfogalmazza a problémáját.
Ettől még nem tiszta a dolog. Ha tényleg csak annyi a célod, hogy valami pénzt hozzátegyél a családi kasszához, akkor írj le 5 dolgot magadnak, amit szivesen csinálnál, és utána gondold végig, melyikből lehetne pénzt csinálni. Ugyanis, ha nincs határozott pénzügyi célod, csak olyan munkát fogsz elvállalni, és kitartani mellette, amihez eleve kedved van. Ha viszont konkrét pénzügyi célod van, akkor azt a célt fogalmazd meg pontosan, és ahhoz keress megoldást.
Ha leírod a célod, lehet hogy tud valaki segíteni. Az oldal tele van segítőkész emberekkel, de a semmin nem lehet. Ha nem tudjuk, mikor tekintesz egy munkát valósnak, mikor otthoninak, mit akarsz vele elérni, mit tudsz és mit vagy hajlandó megcsinálni, akkor segíteni sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!