Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki tud valós otthoni munkát?

Valaki tud valós otthoni munkát?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 16:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%
igen
2010. aug. 7. 17:22
 2/16 A kérdező kommentje:
éspedig????
2010. aug. 8. 12:51
 3/16 anonim ***** válasza:
70%

Mire kérdezed azt, hogy "éspedig"?

Komolyra fordítva szót: kérdezz (sokkal) konkrétabban, és fogsz használható választ kapni. Ha elvárod, hogy a válaszolók kitalálják, mire gondolsz, nem fogják. Ha nem érted, mi a baj a kérdéseddel, akkor mosogass el! Ez minden kétséget kizáróan valós otthoni munka.

2010. aug. 8. 21:11
 4/16 A kérdező kommentje:

hahaha...

Azthiszem, ennél egyértelműen nem lehet feltenni a kérést, mit kell ezen szépíteni és körülírni, ha nem érted akkor nagyons ajnálom.

Te még az őskórban élsz, hogy kézzel mosogatsz?hmmmmm

2010. aug. 9. 14:27
 5/16 anonim ***** válasza:
21%

Neked komoly bajod lehet. Nem írtam olyat, hogy nem értettem volna a kérdést. Értettem. Kaptál rá egy pontos választ. Megismétlem a választ:

Igen.

Meg is magyarázonm, csak az alacsony IQ-d kedvéért: van olyan ember, aki tud valós otthoni munkát.

Ha mást akartál kérdezni, akkor meg igenis fogalmazd meg rendesen a problémád. Bár nekem mindegy, a te bajod. Én csak segíteni akartam.

Az újabb viszontválaszod is elég gáz. Te érdeklődtél "valós otthozni munka" felől. Nem tökmindegy neked, hogy én mivel mosogatok? Mi köze ennek a kérdésedhez vagy a válaszomhoz?

2010. aug. 9. 22:44
 6/16 anonim ***** válasza:

Erről a vicc jutott eszembe:

Munkaközvetítőnél:

- Valami munkát keresek. Öt éhes gyerek vár otthon.

- Igen, igen. És mihez ért még?

A kérdés adott: mihez értesz, amit lehet otthon végezni?

2010. aug. 9. 23:41
 7/16 anonim válasza:

"Te még az őskórban élsz, hogy kézzel mosogatsz?hmmmmm"

hmmmm. elgondolkodtató hogy akinek mosogató gépe van miért keres munkát...

Én még mindig kézzel mosogatok, 2-3 emberre fölöslegesnek tartom a gépet.

Az otthoni munkás kérdésedet meg én teljesen értem, de normláisat szerintem nem fogsz kapni... Nagyon lutrik. Ami van az is úgy kezdődik, hogy vedd meg a kezdő csomagot...

2010. aug. 12. 16:53
 8/16 anonim válasza:
70%

Ja, hogy én egy csicska paraszt vagyok, amiért nincs pénzem mosogatógépre, vagy mert mi a tökömnek mégegy gép, mikor nem vagyok lusta, ugye? Hmmmmm... Elgondolkodtató.

A kérdésre meg az a válaszom, hogy én nem tudok, de legőszintébben csak azt válaszolnám, hogy "igen" :P

Ha van tőkéd és tököd, tőzsdézhetsz például neten. Ha nincs tőkéd, add el a mosogatógéped, és tőzsdézz. Ha tököd nincs, akkor mosogass géppel továbbra is, lustaság ;-) Akár nekiállhatsz pókerezni is neten, rengeteg nehezen felfedezhető "majdnemcsalás" terjeng a neten, de mindig tanulni kell újakat. Akár annyi oldalra is beregelhetsz (tényleg nagyon sokra kell, hogy ne tiltsanak ki), hogy napi 1-2 óra "munkával", ami tulajdonképpen játék (bár monoton kell ugyanazt nyomni végig), megkeresheted a havi pénzecskédet adómentesen, paypal számlára. Ez csak két példa, amikor nem kell attól félned, hogy valaki átver. Itt csak TE szúrhatod el, ha túl kapzsi vagy. Ráadásul ezek nem illegálisak, csak, mint mondtam, a pókernél figyelik a dolgokat, tehát vagy legyen több paypal számlád, vagy ritkán menj fel egy-egy oldalra. Ennyit tudtam hirtelen javasolni, és szerintem ezek jó tippek. Körül kell nézni a neten, de azt ne feledd, hogy hiába hihetsz jobban a fórumozóknak, mint a témában járta "félhivatalos" oldalaknak, azért ők is hazudoznak néha... :)

Remélem, valamit segítettem azért. De máskor ne utalj arra, hogy őskorban élek csak azért, mert nincs mosogatógépem. Mondhatnám én is, hogy neked meg munkád nincs, és lusta vagy dolgozni. De nem mondom, mert biztosan megvan rá az okod, vagy nem is ez a helyzet. Nem ismerlek, nem ítélkezem :)

2010. aug. 13. 11:04
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
100 otthoni munka hirdetésből 99,5 piramisjáték, ügynöki meló, vagy vásárlói hálózatépítés. A sok csalót le kéne mind csukni!
2010. aug. 13. 23:59
 10/16 anonim válasza:
44%
Nanana!!! Ez nem vitafórum! Amúgy engem is érdekelne otthoni munka, de nem piramisos, ügynökösös. Reklámra kattintgatós oldalak közül melyik a megbízható?
2010. aug. 14. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!