Valós otthoni munkát keresek. Létezik? Ha valaki tud ilyet, legyen szíves írja meg. Sürgős.
Na most én neked valami webáruházat javasolnék, ahhoz vagy kell valaki, aki segít megcsinálni a netes felületet, vagy használod a sokoldal.hu adta ingyen webáruház lehetőséget, a többihez értesz.
Ha valami keresetkiegészítést keresel, én tudok párat, de azok nem hoznak azonnal sok pénzt (stockfoto oldalak, ahol nem árt, ha jól tudsz fotózni, vagy 2 kattintóst ismerek, ami tényleg kifizet, és én már a folyószámlámon tudok ebből 10.000Ft-ot).
Ha a webáruház mellett döntesz, ott a szakmai tudásod tudod valamilyen formában hasznosítani, illetve a reklámozásához ismételten vannak olyan internet-adta lehetőségek, amiket ismerek és ingyenes.
Reklámozni nem akarok, ez az oldal nem arra van, ha érdekel bővebb információ (a sokoldalt is ismerem, mert nekem is van ott weboldalam), szólj, és írok neked privátban, aztán megtárgyaljuk, mi az, amihez tudok valami segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!