7 hónapos kismama vagyok és otthoni munkát keresek. Hol találhatnék hasonló munkát?
Figyelt kérdés
Ha tudd valaki otthon végezhető munkát ajánlani (internetes, moderátori, gépelés, adminisztráció)kérem írjon!2008. okt. 29. 15:57
1/7 anonim válasza:
Szia!
Én tudok!
Írj privit, és beszélünk!
Anett
2/7 A kérdező kommentje:
Szia!
Sajnos nem találom a "Privát email"-t.Légyszíves írj a blazsik77@freemail.hu email címre. KÖSZÖNÖM!!
2009. dec. 6. 09:49
4/7 anonim válasza:
Nekem is írd meg légyszi a vikike01@gmail.com-ra ha még olvasod. Köszi
Viki
5/7 anonim válasza:
Igaz már 2évvel a kérdés után vagyunk,de én csak most olvastam-és hátha szerencsével járok.Légyszíves írd meg nekem is a mano007@tvn.hu címre!köszönöm!
6/7 anonim válasza:
engem is érdekelne mert még nem találtam olyat ami igaz lenne zsuzsketa@c2.hu
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Szintén 7 hós kismama vagyok. Engem is érdekelne a dolog, kérlek küldjétek el nekem is az infokat! Köszi! szalmazsuzs@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!