Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Otthoni vagy távmunkát keresek...

Otthoni vagy távmunkát keresek. Tapasztalatok? Esetleg ötletek, hogy hol találnék?

Figyelt kérdés

amiket eddig néztem azok szinte mind kamu volt.van egyáltalán olyan ami igaz és tényleg lehet keresni vele?

ha csak minimális összeget is,de jo lenne.gyesen vagyok a kisfiammal,májusban jön a kistesó :)

mivel dolgozni nem tudok így szeretnék valami kis munkát amit itthon csinálhatnék.

aki esetleg tud valamilyet ami tényleg valós és nem kamu annak örülnék.

előre is köszi :)

2009. szept. 29. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak és kizárólag ismeretség alapján.

A többi gyakorlatilag mind kamu. Ki ne adj egyetlen fillért se erre, mert ahol pénzt kérnek, az garantáltan kamu.

2009. szept. 29. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyet keresek, van egy ahova be kell 600 ft-ot küldeni,és küldenek egy csomagot, amit emailon kell szétküldözgetni.Nagyon gondolkozom rajta...
2009. szept. 29. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

11.30-nak.Ne gondolkodj,mert az a munka is átverés!A szomszéd asszonyom megpróbálta,és ő fizetett is.Becsapták,mert nemcsak e-mailt,hanem postai levelek küldését is vállalta(több pénzt ígértek neki így)A számítógépe tele ett reklámokkal,és ez miatt annyira lassú lett,hogy használni se bírta..Rendszergazdát kellett hívnia aki tisztességes árért kitakarította a gépét.(de ugye a szomszédomnak ez pénzbe került)A postai dolog meg abból állt,hogy megcímezni,és postára adni azokat az íratókat amiket küldtek neki.DE!Mindezt saját költségen,mondván,hogy majd utólag rendezik az egészet.Amikor jelezte,hogy megcsinálta,és ennyibe került a posta,azt mondták neki,hogy csak akkor jár pénz,és csak azt fizetik aki visszajelezz (aki kapott postát),és vásárol a termékükből)Szegény szomszédom elég sok pénzt bukott,mert az elején csak 600 forint,majd "küldj még X:összeget,hogy adjuk a munkát"szöveggel tovább fizetett.Nem beszélve a rendszergazdáról(akit hívnia kellett) és a sok felesleges postai költségről!!Egy fillért nem keresett.Szóval vigyázz mert az us átvágás!!!

Kedves kérdező! Sokan kérdezik,keresik az otthoni munkalehetőségeket.Eddig még én sem találtam,és mások sem ami igazán becsületes lenne.(biztos van,de ahhoz ismeretség kell)Csak tanácsolom,hogy bármit nézel SOHA NE FIZESS ELŐRE!,és ha azt írják,hogy bármi otthoni munkával havi 180-200 ezer forintot meg lehet keresni,az legyen nagyon gyanús.Az tuti hamis.Mert ha bele gondolunk,ha igaz meló lenne,akkor senki nem kelne hajnalban,hogy reggel 6-ra a gyárba menjen havi 80-90 ezerért,ha otthon ilyen sokat kereshetne.Nem igaz??

2009. szept. 29. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem azt írták, hogy megkapok egy paksamétát,interneten, ezt kell tovább küldeni akinek akarom.Gondolom abból jönne a pénz, hogy továbbküldöm, és ha valaki megveszi a terméket, akkor kapok belőle részesedést.Mondjuk tény, hogy sejtelmes, nem konkrét.

Azért gondoltam, hogy megpróbálom, mert 600 ft végül is nem sok, ha elmegyek egy állásinterjúra az is pénz...de köszi az infót, így lehet nem vágok bele...

második

2009. szept. 29. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt komolyan elhiszed? Interneten keresztül küldöd a sok reklámot vagyis SPAMOT másoknak...A te géped is tele lesz a reklámokkal.Szerinted ezek után,hogy tudják leellenőrizni,hogy ki az aki a te Spamod által írt vissza?? Nem tudom,nekem ez is átvágásnak tűnik,de te tudod mit akarsz csinálni...Mindenesetre sok szerencsét hozzá...
2009. szept. 29. 12:25
 6/8 anonim válasza:
62%
Csak reklámokat kell fogadni és gyülik a pénz,akit érdekel küldje el az e-mail cimét és küldök meghívót.Januári főnyeremény 500 ezer forint.Nem kell fizetni érte semmit.
2009. dec. 11. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:

szia utolsó, a második válaszoló vagyok, küldök egy email címet, mert érdekelne több info:

timea08@gmail.com

2009. dec. 11. 13:48
 8/8 anonim válasza:
rendszergazda egy "format c:"-hoz?
2010. aug. 26. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!