Aki rendelni szokott előreutalással! Hogy működik ez? Megadom a számlaszámot és ők csak úgy kedvükre leveszik a pénzt? (Nike.com)
Mi a problémád az online fizetéssel, így 2020-ban?
Amúgy sose számlaszámot adod meg. Ha online fizetsz pl simplepay-jel, borgunnal stb, akkor bankkártya adatokat kell megadnod (soha nem emailben elküldve, sose mentsd el ezeket az adatokat online). Ha előre kell utalni, akkor kapsz egy számlaszámot és nevet, ahova a saját internet bankodból utalsz...
Akkor mégis nekem kell utalni? Nem megadom az adataim és ők veszik le a pénzt? Úgy tudtam peldaul wishen "leveszik".
Barátnőm is így járt egy cipő webshopba.
De akkor én értettem félre.
Hát wishen is kártyával fizetsz, tehát vásárlásnál a bankszámládról vesznek le pénzt. Kb a netflix működik így, egyszer megadod a kártya adataid (nem a bankszámla számot) és havonta vonják le a pénzt.
De ez elofizetés, nem egyszeri vásárlás.
Amúgy nem értem a kérdésed, itt van, hogy fizethetsz. Nincs előreutalás....
MILYEN FIZETÉSI MÓDOKAT HASZNÁLHATOK A NIKE.COM OLDALON?
Az a célunk, hogy gyorsan és egyszerűen vásárolhasd meg a kedvenc Nike cipőidet és sportruháidat az interneten, és a következő fizetési módokat fogadjuk el:
Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron
PayPal
Nike ajándékutalvány
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!