Kisebb dolgok besípolhatnak a kapun nagy áruházláncolnál?
nagyobb, kisebb olcsó termékekre gondolok mint például egy zacskó chips, kisebb/ olcsó csoki.
A vonalkód semmiképp sem meghatározó? Attól függ Hogy van e rajta minimális lopásgátló? Sok termékre tesznek? hogy kell elképzelni?

Csak élelmiszerrel kapcsolatban kérdezem, hogyha egy olcsó csokit elvinnék.. sosem loptam/vittem ki üzletből dolgokat... egyetlen egyszer maradt a kezemben egy zacskó paradicsom, úgy hogy észre sem vettem, és hopp el is jöttem. Mostanában viszont rászorulok az ételre ezért az áruházon belül vásárlás közben megeszek egy egy péksütit... meg húsos tekercset.
:/

Mi anno nem az alapján raktuk fel az etikettet, hogy mi drága vagy nem, hanem az alapján, hogy mit lopnak...
Sokszor az ügyes kezű hentes még a friss pultos húsra is rapattintotta csomagolás közben ha látta a "vevő" fején, hogy olyan aki nem akar fizetni.

"Lopni akarsz?"
"az áruházon belül vásárlás közben megeszek egy egy péksütit... meg húsos tekercset."

Szegény Bakáts "Settenkedő" is így volt a szeletelt szalámival és sajttal...
Meg is szégyenült ország-világ előtt, elvesztette a média-beli műsorvezetői állását is.
Tehát összességében sokkal többet vesztett, mint amit nyert volna a szalámik ellopásával.
Mások meg milliárdokat tudnak összeharácsolni és megszégyenülés helyett megdicsőülnek.

Hülyeségek helyett inkább azon törd a fejed, hogyan legyen olyan munkád, ami mellett nem kell lopnod!
Ha elmész mosogatni étterembe, napi 15-20 ezret a kezedbe nyomnak és még a kajád is ingyen lesz!
Nehéz munka, belátom, de valamit valamiért!
Ha Damu Rolandnak megfelelt börtön után a mosogatás, mint munka, akkor neked miért nem jó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!