Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyéni vállalkozás indítása....

Egyéni vállalkozás indítása. Mindenhez kell végzettség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg itthon vagyok az 1 éves kislányommal gyeden. Egy pékségben dolgoztam, de a beosztás miatt+ a férjem beosztása miatt kb lehetetlen, hogy oda menjek vissza dolgozni, pedig nagyon szeretnék..

Nos, mivel kézműveskedni szeretek, így gondoltam arra, hogy esetleg vállalkozás szintjén varrnék gyerekruhákat, takarókat, táskákat stb. Az lenne a kérdésem, hogy ehhez is kell egy női szabó végzettség vagy elég egy rövidebb tanfolyam is? Piacozni is szeretnék, illetve neten rendelhetnének.

Cukrász, barista(mester is), és kávéházi üzletvezetői végzettségeim vannak.(persze nyilván semmi köze ehhez, csak gondoltam koptatom a körmöm).

tegnap 18:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!