Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendelt már más is erről az...

Rendelt már más is erről az oldalról?

Figyelt kérdés

[link]

Február 7 rendeltem azóta se kép se hang…

E-mailben nem válaszolnak…

tegnap 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

megpróbáltam megnyitni a linket: "Félrevezető oldal

A Firefox blokkolta ezt az oldalt, mert megpróbálhatja veszélyes tevékenységre rávenni, például szoftverek telepítésére vagy személyes információk – például jelszavak és hitelkártya adatok – felfedésére.

A tanácsadást biztosítja: Google Safe Browsing.

"

tegnap 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem jól kezdődik:

"Félrevezető oldal: A Firefox blokkolta ezt az oldalt, mert megpróbálhatja veszélyes tevékenységre rávenni, például szoftverek telepítésére vagy személyes információk – például jelszavak és hitelkártya adatok – felfedésére."

A Brave, Opera és Chrome is blokkolja a megnyitást veszélyes oldalra hivatkozva, úgyhogy az is fura, hogy neked hogy sikerült ezután hozzáférni. Ha benézted a csaló oldalak legalapvetőbb jeleit (impresszum hiánya, irreálisan alacsony árak és a józan észnek ellentmondó kedvezmények), akkor ez tanulópénz lesz. Rosszabb a helyzet, ha nem egy banki felületen írtad be a bankkártya adatokat fizetéshez, hanem csak úgy az oldalba. Ha azt megszerezték, akkor még próbálkozhatnak tranzakciókkal.

tegnap 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Safarival nézte tippem szerint, mert nekem az a szar megnyitotta

- amúgy már a domainnévről ordít, hogy kamu, mert nem Stanly az, hanem Stanley

- arról az apróságról ne beszéljünk, hogy se áfsz, se adószám, az nem derül ki, ki az üzemeltető

tegnap 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem is értem hol találtad ezt az oldalt. Tiktok vagy Facebook? Megpróbáltam rákeresni, és a google ki se dobta. Könyveld el tanulópénzként.

Mondjuk lehet azon is el kellene gondolkozni, hogy a letiltsd a kártyát, amivel fizettél.

tegnap 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Én megnéztem. Fizetés stripe-val megy, szal az legalább nem kamu. Valszeg nem kapsz semmit vagy valami gagyit.
tegnap 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:

1% a megbízhatósága:

[link]

Alig egy hónapja csinálták, tuti, hogy buktad a pénzed. Legközelebb a rendelés előtt nézz utána!

ma 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!