Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből lehet Budapeste...

Mennyi pénzből lehet Budapesten megélni egyedül?

Figyelt kérdés
Lakotars nélkül albérletben min.2szoba. Rendszeresen heti szinten etteremben ebédelni csak 7vegen otthon főzni,cukrászdába járni heti szinten 1 nap. Meg a szórakozás beulni egy kocsmába, discoba minden 7vegen ,elegáns ruhak. Mégis mennyibe lehet ez?

tegnap 17:33
 1/7 anonim válasza:
60%
Ha félretenni nem akarsz, szerintem olyan cirka 700 ezerből azért már kijön. Az albi rezsivel legyen 300e, kaja mondjuk heti 30e hétköznap étteremben, az havi 120e, heti egy görbe este 30e, az megint havi 120e, ruhára nem tudom mennyit szeretnél elszórni, de legyen havi 100 ezer, egyéb kiadásokra még 100 ezer, nagyjából így áll össze, és nagyot szerintem nem tévedek.
tegnap 17:46
 2/7 A kérdező kommentje:
És milyen munkakorben lehet keresni 700-800ezret nettó?
tegnap 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Ki az a hülye aki százezret eltapsol havi szinten ruhákra? Én egy évben költöm erre a felét, többet nem ér. Nem kell állandóan szórakozni se, étterem meg csak néha-néha, inkább otthon főzzön. Máris kijön az 450-ből. Már ha a 300-as albiban a rezsi is benne van.
tegnap 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Minimum 600 ezer, de lehet 2 millió is. Attól függ milyen lakás, és hol? Milyen étterem, milyen szórakozás, és milyen ruhák?
tegnap 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
IT cégeknél középvezetői pozícióktól felfelé. Gyér cégeknél CEO
tegnap 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
A leírásod az alsó hangon havi 1,5 milla
tegnap 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

IT cégeknél már juniorként is lehet 700-at keresni, ha 25 alatt vagy. Nem kell ehhez vezetőnek lenni.

Egyébként egy ismerősöm 150-ért bérel kétszobás lakást

Étteremre ott a szép kártya, amit azért sok helyen adnak.

Szerintem már 500-ból ki lehet hozni.

tegnap 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!