Mit tennétek ebben az esetben? (eBay)
Vázolom röviden: találtam egy Mandalorian Funko POP figurát egész jó áron, pár száz forinttal olcsóbb lett volna mint amit eddig legolcsóbban láttam akár itthon akár külföldön. 5 dollár + szállítás volt az alap ára. A gond az hogy licites volt, de rengeteg minden volt az eladónak, nem volt rajta egy licit sem. Ez még múlt hét végén volt, akkor licitáltam rá, egész eddig semmi nem volt, pár órája meg jött az értesítés hogy valaki felüllicitálta. És nem csak simán fél dollárral, próbáltam rá 6-ot, 7-et rakni, de még 8-nál is az ő ajánlata volt a "nyerő". Már most így drágább mint itthonról beszerezni, de úgy vagyok vele annyit megér hogy ha már a másik ilyen "kedves" volt, akkor bukja el, ennyit megér az a kis felár, de nem tudom mennyi a max ameddig elmegy, így lehet nagyon sokba kerülne.
A kérdésem: ti licitálnátok rá addig amíg a tiétek a nyerő, nem baj ha többe fáj de ne tudja megszerezni amaz ha már így kibabrált veletek, kölcsönkenyér visszajár, vagy pedig mivel már így is többe van, hagynátok a francba és megelégednétek annyival, hogy mivel rápróbáltatok még 3-szor licitálni, neki se 5 és fél dollár lesz hanem minimum 8? Azaz ő is muszáj lesz mélyebben a zsebébe nyúlni mint tervezte.
Ti melyik opciót választanátok? Elengednétek és elfogadnátok a "vigaszdíjat" (azaz hogy ő is többet fizet), vagy pedig csakazértis elvinnétek előle, nehogy már nyúl vigye a puskát?
Te még soha nem licitáltál sehol kérdező?
Csak mert akkor elárulom neked, hogy ez így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!