Ti mit tennétek a következő esetben? (többi lent, számlamegszüntetéssel kapcsolatos)
Tehát, az elméleti kérdés:
- adott egy olyan személy, aki hamarosan 24 éves lesz(még ebben az évben)
- jelenleg otp banknál van a bankszámlája
- nincs állása és a közeljövőben nem várható
- a számlán nincs forgalom, csak levétel(készpénzfelvétel, sms-díj levonás)
- számla nem kell semmihez se (nem vásárol vele az ember, nincs róla számlafizetés meg társai)
Az otp junioros számlát, hogy ha ti lennétek 24 évesek mondjuk 1 hét múlva és a lehető legtöbb pénzt akarjátok megtakarítani, akkor megszüntetnétek-e?
(Olyan válaszokat meg nem kérek, hogy a majd-24-éves menjen dolgozni, mert nem ilyen megoldásra, véleményre vagyok kiváncsi. )
Az első az, hogy van-e szükséged bankszámlára?
Ha nincs, akkor a legolcsóbb megoldás megszüntetni.
Ha van, akkor valamilyen számla valamelyik banknál kelleni fog.
Voltam egy ideig JUMP-os (már nem vagyok OTP-s). 200 ft alatt van a számlavezetési díj. Kártyadíj éves szinten 3000-4000 ft. Sms díj nem tudom mennyi volt, de nem muszáj kérni a szolgáltatást.
Ezek azok a díjak amik akkor is vannak ha nem használod a számlát.
Megér-e neked ennyit?
Illetve netes kalkultárokkal megnézheted, hogy van-e ennél számodra, a te használati szokásaid alapján jobb ajánlat.
www.bankmonitor.hu ill. www.bankracio.hu
Ha van akkor válts bankot!
Hogy más mit tenne a helyedben, ahhoz a legfontosabbat nem tudjuk, hogy kell-e neked számla.
Írtad, hogy nem kell semmihez sem a számla, de azt is, hogy "levétel" van, tehát használod illetve, hogy a közeljövőben akarod-e használni nem tudhatjuk.
Amúgy az OTP a 24. születésnapodon sorol át Jump csomagba, ha jól emlékszem. Előtte meg küldtek levelet postán. Bár biztos vagyok benne, hogy az ÁSZF szerint ez nem feltétele az átsorolásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!