Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán tapasztalt felhasználó...

Vaterán tapasztalt felhasználók/anyukák-mit tennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Egy hete megnyert a vásárló egy terméket.

Azt mondta,hogy tegnap délután 4-7 között jön érte.Vártam,nem jött.Írtam neki,hogy mi legyen,azt mondta hívott(telefonom semmi ilyen nem jelzett) és azt gondolta visszahívom..

1,5 hét múlva tudja átvenni legközelebb,a postától elzárkózik.

Ti mit tennétek?

Tegnap direkt rászántam a délutánt,költözés miatt lett eladó a termék,tehát nekem nagyon nem lenne jó,ha csak 1,5-2 hét múlva vinné el.

Értékeljem?Hirdessem meg újra?

2013. márc. 20. 16:59
 1/7 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy neked az nem jó. Ha kell, most tudod átadni, ha nem tudja átvenni hirdesd meg újra. Valami nagy, nehezen eladható dolog? mert akkor meg érdemes lenne vele megbeszélni.
2013. márc. 20. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Elméletben azt hiszem 2 hete van összesen az átvételre, de úgy vagyok vele, hogy oda-vissza rugalmasnak illik lenni. Ez, hogy nem hívott és még mást is mond, nem valami biztató... Próbáld megmondani neki, hogy ennél egy kicsit sürgősebb neked a dolog, nem tudsz másfél hetet várni, hátha megértő lesz
2013. márc. 20. 17:06
 3/7 A kérdező kommentje:

A hirdetésben is benne volt,hogy max.egy hetet tudok várni az átvétellel.

Babakocsiról+fürdetőről lenne szó.

Nekem csak ebben az a gáz,ha hülyének néznek.Hogy szól,hogy jön,aztán mégse,még kamu dolgot is kitalál..

Ha nem írok neki ma délelőtt,lehet sose jelentkezik..

Amikor én vásárolok,azért vásárolok,mert szeretném a dolgot,és alig várom,hogy nálam legyen..Nem hetekig keresek mindenféle ürügyet..Az ilyen miért licitál?!

2013. márc. 20. 18:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Szólt hogy holnap este fél10-10 körül eljön érte.

Nagyon kedves,nem gondolja,hogy esetleg vannak családok,ahol már alszanak ilyenkor és kicsit pofátlanság ilyenkor beállítani...

2013. márc. 20. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
sajnos nekem is vannak ilyen tapasztalataim, de bosszú negatívot szoktak ilyenkor adni, hogy "türelmetlen" vagy :(
2013. márc. 21. 06:50
 6/7 anonim válasza:
Jesszus! 10 órakor??? Kicsit szemtelen az egyén. Meg kell mondjam, hogy én mostanában a cuccaimat rendre az ingyenes oldalakon adom el, főleg az apródon.
2013. márc. 21. 07:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Várd meg azt az 1 hetet,ha nem megy érte,akkor meg értékeld negativval
2013. márc. 21. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!