TAPASZTALT Ubuntu Linux felhasználók, mit rontok el?
Figyelt kérdés
Minap feltettem Win 7 mellé az Ubunut Linux 9.04-et. Kiválasztom hogy indításkór az Ubuntu-t futtassa de mikor betölt a képernyő kiakad a monitorom:
Analog RGB
34KHz/79Hz
Out of range
Próbáltam levenni Win7-be a képfrissítést, és utána futtatni a Linuxot semmi eredmény. Próbáltam Safe Mod-ba futtatni úgy szint semmi változás. CD-ről is próbáltam már bootolni. Feltetem az Ubuntut Linux 9.10 azzal úgyszint így jártam. Nagyon szeretném kipróbálni a Linuxot de úgy érzem lassan az agyamra megy. Kérlek segítsetek.
2010. febr. 7. 13:26
1/1 anonim válasza:
Sokaknak van ez a problémája, nekem linux mint-tel volt ez, pár napja meg egy hasonló kérdést láttam, meg még több ilyen kérdést.
Nem láttam még senkit, akinek meg tudták volna oldani ezt a gondját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!