Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ebben az esetben?

Ti mit tennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Még két éve vettem fel személyi kölcsönt,mert kellett egy nagyobb összeg. Jövőre telik le hivatalosan,de végtörleszteni szeretném.

Igazából nincs útban a hitel,nem gátol. Most látom lehetőségét,hogy jövő hónapban lerendezzem,viszont mennék a balaton soundra..ha oda megyek onnantól számitva ,akkor minimum 2 hónap múlva, szeptemberben tudom lerendezni ezt.

2017. jún. 19. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem mennék Balaton Soundra, mert nem érdekel.
2017. jún. 19. 11:32
 2/3 anonim ***** válasza:
megszabadulnék a hiteltől. sound nem érdekel.
2017. jún. 19. 12:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Először megnézném, mik az előtörlesztési feltételek és kiszámolnám, nem járok-e esetleg rosszabbul, mintha az eredeti feltételek szerint törlesztek. (Az előtörlesztésnek gyakran húzós díja szokott lenni.)
2017. jún. 19. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!