Ti mit tennétek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Még két éve vettem fel személyi kölcsönt,mert kellett egy nagyobb összeg. Jövőre telik le hivatalosan,de végtörleszteni szeretném.
Igazából nincs útban a hitel,nem gátol. Most látom lehetőségét,hogy jövő hónapban lerendezzem,viszont mennék a balaton soundra..ha oda megyek onnantól számitva ,akkor minimum 2 hónap múlva, szeptemberben tudom lerendezni ezt.
2017. jún. 19. 11:19
1/3 anonim válasza:
Én nem mennék Balaton Soundra, mert nem érdekel.
2/3 anonim válasza:
megszabadulnék a hiteltől. sound nem érdekel.
3/3 anonim válasza:
Először megnézném, mik az előtörlesztési feltételek és kiszámolnám, nem járok-e esetleg rosszabbul, mintha az eredeti feltételek szerint törlesztek. (Az előtörlesztésnek gyakran húzós díja szokott lenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!